Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

TERMIN PUTOVANJA: 4.11. – 7. 11.2014.

PROGRAM PUTOVANJA:

4. Novembar
1.dan BEOGRAD – ISTANBUL   Sastanak putnika u 15.00 ispred autobusa na velikom parkingu ispred centra Sava (savska strana). Polazak autobusa u 15.30h; noćna vožnja kroz Srbiju i Bugarsku sa kraćim usputnim pauzama.

5. Novembar     
2.dan ISTANBUL   Dolazak u Istanbul i smeštaj u hotel. Vreme predviđeno za odmor i individualne aktivnosti. U večernjim satima mogućnost fakultativnog organizovanja turske večeri sa bogatim muzičkim i scenskim (folklor i trbušni ples) programom i večerom. Noćenje.

6. Novembar
3.dan ISTANBUL  Doručak. Vreme predviđeno za individualne aktivnosti ili poldnevni fakultativni izlet sa posetom antičkom Hipodromu, Plavoj Džamiji  i Aja Sofiji. Povratak u hotel, u toku popodneva transfer do Olimpijskog stadiona gde se sa početkom u 19.00h odigrava utakmica 4. Kola UEFA Europa Lige između Bešiktaša i Partizana. Nakon utakmice transfer do hotela, noćenje.

7. Novembar
4.dan ISTANBUL – BEOGRAD   Doručak. Nakon dorucka , napuštanje hotelskih soba do 10.00h, polazak utobusa za Beograd. Vožnja kroz Tursku, Bugarsku i Srbiju.Planirani dolazak u Beograd u kasnim večernjim ili ranim jutarnjim satima.KRAJ PROGRAMA.

Cena aranžmana: 159€
Doplata za jednokrevetnu sobu: 40€

 • CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
  prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji,

  2 noćenja sa doručkom u izabranoj sobi u hotelu Diamond City 4*(doručak – švedski sto),
  turističkog vodiča tokom putovanja,
  troškove organizacije putovanja.

  CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE:
  fakultativne izlete,

  ulaznice za utakmicu,
  individualne troškove putnika.
  Napomena: ulaznicu za utakmicu između Bešiktaša i Partizana je moguće kupiti u agenciji. Cene ulaznica će biti naknadno objavljene.

 • Cene smeštaja su izražene u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa Banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 10 dana pre polaska na putovanje: gotovinski,  čekovima građana. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu i slično promeni cenu aranžmana.

  KRAJNJI ROK ZA PRIJAVU: 15 dana pre polaska ili do popune mesta. KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, U SLUČAJU OTKAZIVANJA PUTOVANJA OD STRANE ORGANIZATORA PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ZA REALIZACIJU PROGRAMA POTREBNO JE MINIMUM 35 PUTNIKA.

 

OPIS I LOKACIJA HOTELA

DIAMOND CITY 4* – Telsiz Dist. Muammer Aksoy St. No. 16, Zeytinburnu
www.diamondcityhotels.com

Hotel je otvoren 2012. godine i nalazi se u zapadnom delu grada, oko 7 km od Lalelija i 10 km od Taksima. Ima ukupno 47 soba i sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom I fenom za sušenje kose, internet konekciju (uz doplatu), klima uređaj i grejanje, minibar I telefon. U okviru hotela se nalaze recepcija, menjačnica, soba za prtljag, bar I restoran u kojem se servira doručak. Usluga je noćenje sa doručkom, po principu švedskog stola.