Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

barcino solun 2

 

 

TRODNEVNI ARANŽMAN – AUTOBUSKI PREVOZ

1. dan – Večernji polazak iz Beograda (tačno vreme i mesto polaska biće poznati dva dana pred put) i noćna vožnja do Soluna sa neophodnim usputnim zadržavanjima.
2. dan – Jutarnji dolazak u Solun. Panoramsko razgledanje počinje sa živopisnim Nikis bulevarom uz Solunski zaliv, na čijem se pravcu nalaze Aristotelov trg kao centralni gradski trg, zatim spomenik Aleksandru Makedonskom i Bela kula kao deo nekad moćnih zidina. Paralelno sa Nikis bulevarom razgledanje se nastavlja prastarom Via Egnatia ulicom, duž koje su raspoređeni Galerijev slavoluk i Rimska agora, kao i ostaci orijentalnog bezistana i hamama koji svedoče o prebogatoj prošlosti prestonice Makedonije. Sledi poseta crkvi Sv. Dimitrija posvećenoj svecu zaštitniku grada, kao i odlazak na Zejtinlik radi obeležavanja stogodišnjice proboja Solunskog fronta. Nakon toga, planiran je opcioni odlazak u fabriku/prodavnicu kože na Vardaris trgu i u tržni centar Kosmos gde je predviđeno da autobus ostane do povratka. Slobodno vreme do polaska za Srbiju koji je planiran za večernje časove sa dve lokacije: Kosmos i Bela kula.
3. dan – Dolazak u Beograd je u prepodnevnim satima (zavisi od vremena provedenog na graničnim prelazima). Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA: 30 € /po osobi

 

Termini polaska: 08.02-10.02.2019. i 08.03-10.03.2019.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
• prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji 
• razgledanje prema programu u pratnji vodiča
• usluge pratioca grupe za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* individualne troškove putnika i druge nepomenute usluge
* putno zdravstveno osiguranje (mogućnost plaćanja u agenciji)

 

NAČIN PLAĆANJA
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan uplate. Prijava putovanja podrazumeva uplatu od minimum 50% vrednosti aranžmana, a eventualni ostatak  najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u evrima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3, kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke Organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (gorivo, hotel, putarine i slično), cena aranžmana podleže promeni.

 

Organizator putovanja: TURISTTRADE d.o.o, licenca broj OTP 15/2010,
izdao APR, Registar turizma, 29.01.2010. godine.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije TURISTTRADE d.o.o, usaglašeni sa YUTA standardima.

Ovlašćeni agent prodaje: Turistička Agencija AMORE, Šabac.