Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Pariz – poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj , veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

[cycloneslider id=”pariz”]

 

 • 1.dan   BEOGRAD – PARIZ

  Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera br.710 dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Pariz (vreme leta u tabeli). Nakon sletanje panoramsko razgledanje grada autobusom: Jelisejska Polja, Trijumfalna Kapija, Ajfelov Toranj, Trg Trokadero, ostrvo Site sa katedralom Notr-Dam, Opera… Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

  2. dan  PARIZ – LUVR – PARIZ

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog izleta u Luvr – jednog od najčuvenijih, najstarijih i najbogatijih muzeja na svetu. Obilaze se Da Vinčijeva “Mona Liza”, Velika galerija sa delima italijanskim majstora, galerija „Mediči” sa Rubensovim remek-delima, sala francuskih majstora, “Miloska Venera”…Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal), sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Noćenje.

  3.dan   PARIZ – VERSAJ – PARIZ

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do velelepnog dvorca Versaj iz XVI veka, u kome je bila rezidencija kralja Luja XIV, koga su nazivali – Kralj Sunca. Obilazak dvorca i šetnja predivnim parkom. Nakon obilaska povratak u Pariz. U poslepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – romantična vožnja brodom po Seni. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

  4.dan  PARIZ –  PEŠAČKA TURA – PARIZ

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja pešačke ture po Parizu. Poseta najstarijim delovima Pariza, jedinim krajevima ovog grada gde se još uvek može osetiti duh viševekovne istorije. Obilazak počinje sa Montmartrom, crkvom Sakr Ker, najposećenijom tačkom Pariza,gde su živeli i stvarali najpoznatiji slikari XIX i XX veka. Potom obilzak najlepšeg parka u Parizu, Luksemburškog parka sa istoimenom palatom. Obilazak Panteona, Sorbone, bulevara St.Germain, šetnja kroz Latinski kvart i obilazak katedrale Notr Dam. (obilazak metroom). Noćenje.

  5.dan   PARIZ – BEOGRAD

  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme do transfera. Transfer na aerodrom; polazak aviona za Beograd (pogledati vreme u tabeli). Dolazak u Beograd.  (Kraj usluga)

  NAPOMENA:

  Sve prijave za fakultatitvne izlete se vrše u agenciji pre polaska na put. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima kao i od broja prijavljenih putnika.

 • Paket aranžman / avionski prevoz, smeštaj i obilasci

  Termin putovanja

  Hotel

  Redovna cena

  Vreme leta

  19.10. – 23.10.2017.

  Best Western Select 3*

  349 €

  19.10. JU 310 06:40 /09:15

  23.10. JU 315 20:30 /22:55


  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Pariz-Beograd sa kompanijom Air Serbia
  Smeštaj u hotelu sa 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama (jednokrevetne i trokrevetne sobe su isključivo na upit)
  Panoramsko razgledanje grada
  Transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu prema programu
  Troškove organizacije putovanja
  Usluge pratioca grupe
  Usluge licenciranog vodiča na destinaciji

   

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  troškove avionskih taksi – oko 153 € (avionske takse se plaćaju u agenciji i podložne su promenama)
  individualno zdravstveno osiguranje PREPORUKA AGENCIJE JE DA PUTNIK POSEDUJE OVU VRSTU OSIGURANJA.
  obaveznu gradsku komunalnu taksu za Pariz (plaća se na recepciji hotela) – za boravak u hotelu Besr Western Select 3* – 1,40 € po noćenju / po osobi
  ulaznice i fakultativne izlete

   

 • CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 15 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  PEŠAČKA TURA – Prevoz metroom. Cena izleta: 35 €
  LUVR – (Prevoz metroom) Cena izleta (sa ulaznicom) : 45 € odrasli / 30 € deca
  VERSAJ – (Prevoz vozom ili metroom) Cena izleta (sa ulaznicom za dvorac): 60 € odrasli / 40€ deca
  MOULIN ROUGE / CRAZY HORSE – Individualni odlazak na predstavu u neki od čuvenih pariskih kabarea. Cena: 90 € – 135 € Važna napomena: Crazy Horse je samo za odrasle osobe.
  KRSTARENJE SENOM – 15 € odrasli / 10 € deca

  NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
  Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije…Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. (MINIMUM ZA REALIZACIJU IZLETA JE 15 PLATIVIH PUTNIKA). Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.


  DOPLATA ZA 1/1 SOBU:
   40% od cene aranžmana

  POPUSTI:

  Deca 0 – 2 godine plaćaju 25 € u u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
  Deca 2 – 12 godina imaju popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju ležaj u hotelu)
  Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5% (trokrevetne sobe su isključivo na upit)

   

  OPIS I LOKACIJA HOTELA :
  Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenim hotelima do popune mesta:

  Hotel Best Western Select www.select-hotel.fr
  Ovo je odličan hotel sa 3* iz poznatog svetskog lanca Best Western. Dobro je povezan sa centrom grada, nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje metroom do svih većih znamenitosti Pariza.
  Hotel poseduje restoran, bar, konferencijsku salu i parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, klima uređaj i internet. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :

  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:
  Za polaske od 01.10. do 01.02.2018…………………………….15.04.2018

  Organizator putovanja je VIVA TRAVEL, Beograd,  Licenca: OTP – 107/2016
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.