Ramada – Aquaworld, Budimpešta

Ramada resort-Aquaworld je na putu da postane jedna od glavnih turističkih destinacija kako u Mađarskoj, tako i širom sveta zbog odlične lokacije i usluga koje pruža. Ovaj jedinstveni kompleks zadovoljiće sve potrebe i ispuniće sve želje potencijalnih posetioca. Nalazi se u severnom delu Budimpešte, u neposrednoj blizini mosta Međeri.

Aquaworld – Poseduje jedan od najvećih unutrašnjih tematskih vodenih parkova u Evropi. Tokom čitave godine posetiocima svih uzrasta nudi nezaboravnu zabavu. Ima direktan pristup hotelu Ramada Resort Budapest 4*superior. Sadrži: 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, kulu sa skakaonicom koja je visoka 3 metra, planinsku reku, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, đakuzi bazene…Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Ovaj akva park gigantskih razmera ima i veliki prostor namenjen najmlađima. Ovaj “dečiji” prostor ima bazene različite dubine, dečije tobogane i pogodan je za sve vrste rođendana i proslava. U letnjom periodu, na raspolaganju je još više bazena, igrališta i kućica za igranje namenjenih samo za decu. Ovaj kompleks pored pomenutih sadrži restoran, bar, “Svet sauna”(koji može da primi oko 200 ljudi i odslikava pravu orijentalnu atmosferu) u kome se mogu naći finske, kristalne, ruske, infra i bio saune.

http://www.ramadaresortbudapest.hu/en

SPECIJALNA PONUDA 3=4 je sa 4 polupansiona (doručak i večera – samoposluživanje – izbor više jela) tokom perioda:  03.04-25.05. || 03.06-15.06,

gde je jedno noćenje gratis a sa cenom po osobi i po noći.

[gdl_gallery title=”ramada” width=”200″ height=”170″ galid=”1″ ]

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.