Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Spojite lepo i korisno – obiđite i provedite lepe trenutke u romantičnoj Veneciji i “šopingujte“ kao nekada kada se išlo u Trst da se kupi najbolja garderoba i popije italijanski espesso… I dalje je sve po starom u Italiji, možete kupiti najbolju garderobu i popiti najbolji espresso, kako u Trstu tako i u ekskluzivno opremljenim tržnim centrima u blizini Trsta i Venecije. Možete pronaći garderobu svetski poznatih marki po najpovoljnijim cenama, jer je roba tokom cele godine na sniženju.

[cycloneslider id=”venecija”]

 

 • Program putovanja:
  1.dan BEOGRAD…            
  Polazak autobusom iz Beograda (parking kod sportskog centra “Milan Gale Muškatirović” – bivši 25.Maj na Dorćolu) u 22:00hVožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjem radi graničnih formalnosti i odmora …
  2.dan…TRST – PALMANOVA – LIDO DI JESOLO
  …dolazak u Trst u jutarnjim satima, kraća šetnja centrom grada sa obilaskom srpske crkve Sv. Spiridona. Oko podne odlazak u veliki trgovački centar Palmanaova Outlet Village. Popodne dolazak u Lido di Jesolo ili Brugneru – Conegliano, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje
  3.dan LIDO DI JESOLO- PADOVA – VERONA – LIDO DI JESOLO 
  Doručak. U prepodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog obilaska Padove i Verone. Obilazak Padove, grada u kome su svoj pečat ostavili umetnici poput Đota i Donatela. Nakon obilaska Padove, obilazak Verone: Amfiteatar “Arena”, Trg Bra, Julijina kuća… U poslepodnevnim časovima povratak u Lido di Jesolo ili Brugneru – Conegliano. Noćenje.
  4.dan LIDO DI JESOLO – VENECIJA … BEOGRAD 
  Doručak. Posle doručka napuštanje hotela i odlazak (fakultativno) u Veneciju. Vožnja autobusom do mesta Punta Sabbioni, vožnja brodom – vaporetom do Trga Sv. Marka u Veneciji. Razgledanje Venecije uz pratnju vodiča: Venecija nekada srednjovekovna aristokratska (Mletačka) Republika, danas je jedan od najprivlačnijih turističkih gradova u Evropi. Grad izgrađen na 120 ostrva, ima 177 kanala i oko 400 mostova. Razgledanje Duždeve palate i cr. Sv. Marka na veličanstvenom renesansnom trgu Sv. Marka, šetnja uskim trgovackim ulicama ispresecanim kanalima do cuvenog mosta Rialto, mogucnost vožnje gondolom po kanalu. Slobodno vreme. Kasno popodne povratak brodom u Punta Sabbione i nastavak putovanja autobusom prema Beogradu… Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora…
  5.dan BEOGRAD
  dolazak u Beograd u ponedeljak u prepodnevnim časovima i iskrcavanje ili kod parkinga preko puta Buvlje Pijace, na uglu ulica Jurija Gagarina i Antifasističke Borbe u Bloku 42, ili na parkingu preko puta Sava centra, u zavisnosti od situacije u saobraćaju i raspoložiosti. (Kraj usluga).

   

  TERMIN PUTOVANJA

  REDOVNA CENA

  CENA PO OSOBI

  30.11.-04.12.2017. SIGURAN POLAZAK

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  14.12.-18.12.2017.

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  03.01.-07.01.2018. – Božić

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  15.02.-19.02.2018. – Sretenje

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  08.03.-12.03.2018. – Dan žena

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  05.04.-09.04.2018. – Uskrs

  69 €

  SPECIJALNA PONUDA – 59 €

  Aranžman se placa u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Unicredit banke na dan uplate.

  ARANŽMAN SADRŽI:
  • Prevoz turističkim autobusom (klima/video) na navedenoj relaciji,
  • Smeštaj u mestu Lido di Jesolo ili okolini, u nekom od navedenih hotela ili sličnom, kategorije 3* u 1/2 ili 1/2+1 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom (kontinentalni),
  • usluge licenciranog pratioca grupe
  • Troškove organizacije i vođenja aranžmana.

   

  ARANŽMAN NE SADRŽI:
  • obavezno međunarodno putno zdrastveno osiguranje, 375 din (rođeni 2016-1999); 538 din. (rođeni 1998 – 1946.) i 1129 din. (rođeni 1945 – 1934.).
  • Brodsku kartu Punta Sabbione – Venecija – Punta Sabbione – 20 € odrasli, 15 € deca do 12 godina, plaća se vodiču.
  • Fakultativni odlazak u Padovu i Veronu – 25 € odrasli, 20 € deca do 12 godina, plaća se vodiču. (MINIMALNI BROJ PUTNIKA 30)

  DOPLATE: Doplata za 1/1 sobu je 40 €

  OPIS I LOKACIJA HOTELA (smeštaj u navedenom hotelu ili sličnom):

   

  HOTEL COLORADO 3*, http://www.coloradojesolo.com/
  Smešten 50 metara od obale u Lido di Jesolu. Sobe sadrže:  balkon i TV sa satelitskim kanalima, sopstveno kupatilo sa tušem.

  HOTEL MAJESTIC 4*, http://www.majestic-hotel.it/index.html
  Smešten na sopstvenoj plaži u Lido di Jesolu. U ponudi ima besplatan privatni parking i klimatizovane sobe. Sobe sadrže: bežični internet, kupatilo, fen, mini bar, sef, SAT TV.

  HOTEL ALLA ROTONDA 3* – Lido di Jesolo, www.hotelallarotonda.it
  Hotel se nalazi u zapadnom delu Lido di Jesola, na oko 100 metara od mora. U okviru hotela se nalaze restoran, bar i privatan parking. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), televizor, telefon, klima uređaj, balkon i sef (dodatno se doplaćuje na licu mesta). Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL JALISCO 3* – Lido di Jesolo, www.hoteljalisco.it
  Nalazi se oko 250 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, lift, TV salu, terasu, parking, privatnu plažu, bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/wc), TV SAT, telefon, internet, klimu, balkon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

  HOTEL OCEANIC 3* Via Petro Mascagni 5, 30016 Lido di Jesolo, https://www.hoteloceanic.net/en
  Hotel Oceanic 3* se nalazi u pešačkoj zoni, između Trgova Marina i Nember, na 50 m od peščane plaže i oko 800 m od vodenog parka Aqualandia. Hotel ima bazen, parking, restoran, bar, plažu gde je korišćenje suncobrana i ležaljki uključeno u cenu. Sve sobe poseduju balkon (bez garniture za sedenje), SAT TV, T/WC, sef (uz doplatu na licu mesta), pojedine sobe imaju pogled more, i klima uređaj (čije je korišćenje uračunat u cenu). Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom (doručak – švedski sto, samoposluživanje).

  HOTEL EMPERADOR 3*, Lido di Jesolo www.hotelemperador.it
  Nalazi se u blizini Trga Nember i na oko 100m od plaže.
  HOTELSKA PONUDA: hotel poseduje restoran i bar.
  SOBE: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon, balkon, sef i klima uređaj čije je korišćenje uračunato u cenu. USLUGA: noćenje sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto).

  HOTEL AMALFI 3* Lido di Jesolo www.hotelamalfi.it
  Nalazi se između Trga Marina i Trga nember, na oko 50m od plaže.
  HOTELSKA PONUDA: hotel poseduje restoran, bar, bazen za decu i odrasle, parking, lift i internet čije se
  korišćenje dodatno naplaćuje.
  SOBE: svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, sef , klima uređaj čije se korišćenje
  dodatno naplaćuje i balkon (neke sobe nemaju).
  USLUGA: noćenje sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto). 

  HOTEL NEW TIFFANY’S PARK 3* Lido di Jesolo  www.hotelnewtiffanyspark.com
  Hotel se nalazi u centru mesta Lido di Jesolo, na samo 100 metara od Piazza Mazzini i oko 300 metara od plaže. U blizini hotela se nalazi šetalište, kao i brojne picerije, barovi….
  Hotel u svom sastavu ima restoran, bar, terasu sa barom, bazen sa delom za decu, bar pored bazena, lift, parking sa ograničenim brojem parking mesta, wi fi u holu.
  Sobe su moderno  opremljene sa telefonom, sefom, klima uređajem, SAT TV-om, mini frižiderom (uz doplatu na licu mesta), kupatilom, fenom za kosu, sefom, balkonom.
  Usluga je noćenje sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto). 

  Hotel APOLLO 3*, Via Bartolomeo Colleoni 3, 30016 Lido di Jesolo
  Hotel Apollo nalazi se u Lido di Jezolu i udaljen je oko 200 m od plaže. Sve sobe poseduju klima-uređaj, radni sto i sef. Pojedine sobe imaju i balkon. Sopstveno kupatilo opremljeno je tušem i besplatnim toaletnim priborom.Hotel u svom sastavu ima otvoreni bazen, restoran i besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. Doručak je kontinentalni i služi se na principu samoposluživanja. 

  HOTEL VIANELLO 3*, Via Torcello 22, 30017 Lido di Jezolo
  Hotel udaljen je oko 300 metara od peščane plaže.  Sve sobe imaju balkon. Opremljene su TV-om i sadrže sopstveno kupatilo sa besplatnim toaletnim priborom.  Hotel u svom sastavu poseduje vrt i restoran. Besplatan bežični internet dostupan je u svim zajedničkim prostorijama. Tokom boravka možete besplatno koristiti 1 suncobran i 2 ležaljke na privatnoj plaži hotela. Doručak je kontinentalni i služi se na principu samoposluživanja. 

  HOTEL PICOBELLO 3*, Viale Oriente 109, 30016 Lido di Jesolo
  Hotel Picobello se nalazi na samo 250 metara od sopstvene plaže u Lido di Jezolu.  Sve sobe sadrže sef i flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Svaka smeštajna jedinica uključuje sopstveno kupatilo sa fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Objekat poseduje besplatan otvoreni bazen. U ponudi su restoran, bar i sobe sa balkonom. Gosti mogu koristiti besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. U hotelu Picobello se svakog dana služi doručak na bazi švedskog stola sa slatkim i slanim jelima. Restoran je specijalizovan za pripremu jela lokalne kuhinje. U okviru objekta možete iznajmiti bicikle, a njihovo korišćenje je besplatno tokom prva 2 sata. Hotel je udaljen 6,5 km od Železničke stanice u Lido di Jezolu. Gostima je na raspolaganju besplatan privatni parking. Do Akva parka Aqualandia stiže se za 15 minuta vožnje. 

  HOTEL CANOVA 3*, Via Dei Mille 66, 30016 Lido di Jesolo http://www.hotelcanovajesolo.com/holidays-jesolo.php
  Hotel Canova se nalazi na samo 60 metara od sopstvene plaže u Lido di Jezolu.  Sve sobe sadrže TV sa satelitskim kanalima, sopstveni toalte (T/Wc), telefon, sef i balkon. Hotel u svom sastavu poseduje i restoran, bar, terasu. Gosti mogu koristiti besplatan bežični internet u zajedničkim prostorijama. U hotelu se svakog dana služi doručak na bazi izbora više slatkih i slanih jela.

  HOTEL ALBATROS 3*, Via Dalmazia 45, 30016 Lido di Jesolo
  Hotel Alatros je lociran u centru Lido di Jesola i udaljen oko 150 metara od sopstvene plaže. Sve sobe su elegantno uređene i klimatizovane, zvučno izolovane i sadrže flat-screen TV sa satelitskim kanalima. Sve smeštajne jedinice krase potpuno beo dekor i podovi sa pločicama. Pojedine sobe obuhvataju balkon ili terasu, a neke nude pogled na more. Objekat takođe poseduje bar i tradicionalni restoran sa terasom. Besplatan bežični internet je dostupan u svim zajedničkim prostorijama. Svakog dana se služi doručak na bazi švedskog stola koji obuhvata domaće kolače i slatka i slana jela. Hotelski restoran radi tokom celog dana, a u ponudi su jela na bazi švedskog stola i sa menija. Meniji za poseban režim ishrane dostupni su na zahtev.

   

   

  USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
  Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate. 
  Prijava putovanja podrazumeva uplatu od 30% vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Sve cene u eurima, navedene u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa Zakonom o deviznom poslovanju, shodno članu 34. stav 3., kao i način naplate aranžmana, koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, kao i većih (pogledati OUP) promena troškova organizacije (goriva, hotela, putarina i slično), cena aražmana podleže promeni.

  NAPOMENA ZA FAKULTATIVNI PROGRAM:
  Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta i pojedinih stavki iz programa usled objektivnih okolnosti. U slučaju promena cena goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa, cena je podložna promeni. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u eurima, lokalnom partneru ili pratiocu grupe. Neophodan minimum od 30 putnika, a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena izleta je podložna promeni.

  NAPOMENE:
  Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju.
  Preporučuje se putnicima, državljanima Srbije, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji, www.europa.rs ili u ambasadi, odnosno konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. U slučaju nedobijanja ili nerealizacije Šengen vize (državljanima zemalja kojima je potrebna), smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema članu 12. Opštih uslova putovanja organizatora (skraćeno OUP). Broj telefona pratioca grupe ili predstavnika će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: predviđeno je na svakih 3 do 4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu. U okviru panoramskog razgledanja gradova navedenih u programima putovanja Organizatora nisu predviđene posete enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim  kada je to posebno naznačeno. Treba uzeti u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta, tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja… ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera ili hotelijera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti predmet žalbe. Usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja. Mole se putnici da se brižljivo staraju o svom novcu, vrednim stvarima i prtljagu. Organizator putovanja ne snosi  odgovornost za njihov eventualni gubitak, nestanak ili krađu tokom trajanja  putovanja.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP 204/2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.

 • Program putovanja
  1.dan   
   Polazak iz Beograda oko 21 čas  (tačno mesto i vreme polaska biće poznato 2 dana pred put). Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica. 

  2.dan Dolazak u Trst u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje Trsta i poseta crkvi St. Spiridona. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova, koji je veoma poznat u Evropi – sklop radnji poznatih robnih marki (ženska, muška, dečija i sportska garderoba, igračke, stvari za kuću, pokloni, cipele, šminka…). U poslepodnevnim časovima nastavak putovanja do Lida di Jesola – jedno od najatraktivnijih letovališta na Jadranu ili  u okolini okolini.  Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.  

  3.dan     Doručak. Napuštanje hotela i fakultativna poseta Veneciji. Odlazak do luke Punto Sabioni i vožnja brodom do Trga Sv.Marka glavnog trga u Veneciji. Razgledanje najužeg centra prestonice nekada moćne Mletačke republike (IX-XVIII vek): Trg sv. Marka, Bazilika sv. Marka sa mozaicima, Duždeva palata, Most uzdisaja, Most Rialto, crkve Santa Maria della Salute u kojoj se nalaze dela Ticijana i Tintoretija. Slobodno vreme. Povratak brodom do Punta Sabioni i nastavak putovanja ka Beogradu. Vožnja preko Slovenije i Hrvatske… sa usputnim zadržavanjima radi odmora i prelaska granica.
  4.dan     Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj  programa.

   

  TERMINI PUTOVANJA

  HOTEL

  CENA ARANŽMANA

  SPECIJALNA CENA

  26.01. – 29.01.2018. KARNEVAL

  3*

  79 evra

  55 evra do 30.12.

  09.02. – 12.02.2018. KARNEVAL

  3*

  79 evra

  55 evra do 20.01.

  02.03. – 05.03.2018.

  3*

  69 evra

  49 evra do 10.02.

  16.03. – 19.03.2018.

  3*

  69 evra

  49 evra do 20.02.

  13.04. – 16.04.2018.

  3*

  69 evra

  55 evra do 20.03.

  11.05. – 14.05.2018.

  3*

  69 evra

  55 evra do 20.04.

  25.05. – 28.05.2018.

  3*

  69 evra

  55 evra do 30.04.

  UPLATA PO SPECIJALNOJ CENI DO DATUMA NAZNAČENOG U TABELI
  doplata za 1/1 sobu 20 €,
  Cena za dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe (na pomoćnom ležaju) popust 10 evra, u zajedničkom ležaju dete do 6 god.ostvaruje popust 40%
  Cena aranžmana se umanjuje za 20 € ukoliko se koristi sopstveni prevoz

  Način plaćanja:
  – dinarski po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate za efektivu,  30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put,
  – 40% prilikom rezervacije, ostatak na 2  rate čekovima,  realizacija čekova  10. Ili 20. u mesecu

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  • prevoz autobusom turističke klase (16-87 sedišta)na navedenoj relaciji / mesta se određuju prema prijavi
  • 1 noćenje sa doručkom (kontinentalni skroman slatko –slani) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2 +1 sobama
  • Razgledanje Venecije i Trsta
  • Usluge vodiča za sve vreme putovanja (predstavnik agencije)
  • Troškove organizacije putovanja

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  • Fakultativne izlete  min 30 putnika
  • ulaznice za lokalitete navedene u programu
  • Turistički brod na relaciji Punto Sabioni-Venecija-Punto Sabioni odrasli 15 evra / 12 evra deca
  • putno zdravstveno osiguranje 
  • Individualne  troškove

  NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od  troškova rezervacije, prevoza,parking,  vodiča, ulaznica, organizacije…Agencija ne snosi odgovornost promene cene ulaznica na lokalitetima u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Termini fakultativnih izleta su promenljivi  i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

   

  Hotel 3*  nalazi se u letovalistu Lido di Jesolo.  Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom. Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko-slani).
  HOTEL DA BEPI 3* nalazi se u poznatom letovalistu Lido di Jesolo.  Sobe 1/2 i 1/2 +1, sa TWC, telefonom, SAT TV.  Hotel raspolaže sa restoranom, recepcijom, aperitiv barom….Usluživanje – skroman kontinentalni doručak (slatko-slani). http://www.hotel-dabepi.com

   

  PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM 70 PUTNIKA

  U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA

  ILI AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO DA REALIZUJE PREVOZ UZ KOREKCIJU CENE ILI U SARADNJI SA DRUGOM AGENCIJOM

  Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu

  Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja

  Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivni okolnosti

  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Organizatora putovanja  licenca OTP 26/2010.
  TURISTIČKA AGENCIJA AMORE NASTUPA U SVOJSTVU POSREDNIKA.