Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Toskana je smeštena u slikovitim brežuljcima centaralne Italije i jedna je od najposećenijih turističkih destinacija u Evropi.  Spoj istorije, arhitektonskih umetnosti, dobra hrana i vino vrhunskog kvaliteta, privlače veliki broj turista. Toskana važi za jedno od najlepših delova Italije sa oko 120 zaštićenih područja prirode. Glavni i najvažniji grad Toskane je Firenca. Pored Firence, tu je i Sijena koja se može pohvaliti živopisnim srednjevekovnim trgom i uskim ulicama. San Điminjano jedan je od najposećenijih gradova u Toskani, specifičan po broju kula koje su postavili u srednjem veku bogate porodice. Od prvobitnih 60, danas ima samo 14 kula. Luka je jedan od retkih gradova koga potpuno okružuju zidine. Piza je poznata po krivom tornju, najpoznatijoj zakrivljenoj građevini na svetu.

 •  

  INDIVIDUALNI POLASCI – sopstveni prevoz
   
  CENA ARANŽMAN OBUHVATA:
  • smeštaj u izabranoj vili na bazi najma na 7 noćenja.
   
  CENA ARANŽMAN NE OBUHVATA :
  • međunarodno zdravstveno osiguranje
  • fakultativne izlete
  • finalno čišćenje vile (kod nekih je uračunato u ceni, naznačeno u tabeli).

 • NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:15.12.2016.
  3. potrošački krediti banaka od 3 – 24 meseca, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana najkasnije 10 dana pred put.
   
  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U vile se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00 časova. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.
  Opisi vila su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru vila organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od vila
  U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti krevet mogu biti pomoćni kreveti. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od vila, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet
  Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca br. 61/2010.

Vile u Toskani