Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Putovanja  2017 – Španija – Barselona

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat ostavio Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia. Sa Plaza Katalunje zaputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.
 • 1 dan ( sreda 18 oktobar) – Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera agencije u 04.15 h. Let za Frankfurt kompanijom Lufthanza u 06.15 (LH 1411). Dolazak u Frankfurt u 08.15. Nastavak sa istog aerodroma u 09.40 (let LH 1126). Dolazak u Barselonu u 11.40. Odlazak na panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine – zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt. Nakon razgledanja, transfer do hotela (hotel u uskoj ulici u centru grada, autobus ne moze da pridje do hotela, deo peske). Smeštaj. Noćenje.

  2 dan (četvrtak 19 oktobar) – Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta za Geronu i Figueras. Noćenje.

  3 dan (petak 20 oktobar) – Doručak. Slobodan dan ili mogućnost fakultativnog izleta za Tibidabo, poseta parku Guelj i etno selu Pueblo Espanjol. Slobodno posle podne. Noćenje.

  4 dan (subota 21 oktobar) – Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Noćenje.

  5 dan (nedelja 22 oktobar) – Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Transfer iz hotela (autobus ce cekati u blizini hotela) do aerodroma oko 16.00 h. Let za Frankfurt u 18.50 (let LH 1133). Dolazak u Frankfurt u 21.00 h. Nastavak sa istog aerodroma u 21.55 (let LH 1410). Dolazak u Beograd u 23.40. Nakon sletanja u Beograd kraj programa.

  Vreme leta: 18.10.2017. LH 1411 – 06:15-11:40
  22.10.2017. LH 1133 – 18:50-23:40

 • Paket aranžman / avionski prevoz, smeštaj i obilasci

  Termin putovanja

  Hotel

  cena

  18– 22.10.2017.

  Hotel Barcelona House 3*

  435 €

  Većina soba ima dva odvojena ležaja

  Doplata za jednokrevetnu sobu: 120 €

  Popust za treću osobu na pomoćnom ležaju u dvokrevetnoj sobi: 120 €

  Cena aranžmana obuhvata:
  Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Barselona-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom
  Smeštaj u hotelu Barcelona House 3* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem
  Transfere na relacijama aerodrom-hotel (blizu hotela)-aerodrom u Barseloni prema programu
  Panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
  Usluge vodiča na srpskom jeziku tokom celog programa putovanja
  Troškove organizacije putovanja

   

  Cena aranžmana ne obuhvata:
  Aerodromske takse (178 € na dan objavljivanja programa) – plaćanje u agenciji u RSD (cena je podložna promeni)
  Boravisnu taksu u hotelu (placanje na recepciji hotela)
  Fakultativne izlete ( obavezno se izjasniti u agenciji za izlete)
  Putno osiguranje, samo za DRŽAVLJANE REPUBLIKE SRBIJE ILI ZA STRANE DRŽAVLJANE SA TRAJNIM PREBIVALIŠTEM U SRIBIJI – plaćanje u agenciji!
   Individualne troškove putnika
 • NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:
  Za polaske od 01.10. do 01.02.2018…………………………….15.04.2018.

   

  OPIS HOTELA:

  Hotel Barcelona House 3* – C/ Escudellers, 19, 08002 Barcelona
  www.hotel-barcelonahouse.com/en

  Hotel Barcelona House smešten je u Gotičkoj četvrti u Barseloni, na 80 metara od glavnog šetališta Las Ramblas. U ponudi ima moderne, klimatizovane sobe opremljene kupatilom, tv-om, internetom, sefom. U blizini hotela Barcelona House nalazi se mnoštvo barova, restorana i galerija. Sobe nemaju balkone a neke sobe gledaju na unutrasnje dvoriste. Prednost hotela je centralna pozicija.

   

  FAKULTATIVNI IZLETI – OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI

  PREDLOZI FAKULTATIVNIH IZLETA

  TIBIDABO, PARK GUELJ I PUEBLO ESPANJOL

  Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila “Sagrat Kor” (ulaznica nije ukljucena u cenu). Odlazak do jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinstvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do etno-sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji.
  (Cena izleta: 50 €, cena uključuje autobuski prevoz, uslugu vodiča i ulaznice)

   

  GERONA I FIGUERAS

  Celodnevni fakultativni izlet za Geronu i Figueras. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale (ulaznica nije ukljucena u cenu)… Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu.
  (Cena izleta: 75€, cena uključuje autobuski prevoz, uslugu vodiča i ulaznice)

  NAPOMENE:
  Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
  Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
  Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota/nedelja).
  Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
  Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima
  Agencija organizator nije odgovorna za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
  Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost.
  Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  Pasoš mora biti važnosti minimum 3 meseca nakon povratka sa putovanja. Molimo putnike da posebnu pažnju obrate na dečije pasoše koji se izdaju sa kraćim periodom važenja.

  KRAJNJI ROK ZA OBAVEŠTAVANJE PUTNIKA, ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ARANŽMANA OD S TRANE AGENCIJE JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA. ORGANIZATOR IMA PRAVO DA 5 DANA PRED PUT OTKAŽE PUTOVANJE USLED PREBUKIRANOSTI HOTELA ILI PONUDI ALTERNATIVNI SMEŠTAJ U DRUGOM OBJEKTU ISTE KATEGORIJE I CENE.

  Uz ovaj program vaše opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP 416/2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika – subagenta.