Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

 

  1. Dan (Petak, 11. Novembar) NOVI SAD – BEOGRAD – LJUBLJANA – KRANJ

  Polazak iz Novog Sada u 6h, i iz Beograda u 7.30h. Putovanje preko Hrvatske uz kraća usputna zadržavanja radi obavljanja carinskih formalnosti i odmora. Dolazak u LJUBLJANU oko 17h. Obilazak slovenačke prestonice uz razgledanje najlepših delova istorijskog centra grada: Prešernov trg sa spomenikom čuvenom slovenačkom pesniku France Prešerenu i Franjevačkom crkvom, Tromostovlje – remek-delo slovenačkog arhitekte Plečnika na reci Ljubljanici, katedrala Sv. Nikole, Rotovž – gradska većnica sa malim zvonikom, Zmajski most – jedan od najvoljenijih simbola Ljubljane, panoramski osvrt na Ljubljanski grad – srednjovekovni zamak koji kruniše brdo koje se uzdiže iznad istorijskog centra grada… Slobodno vreme za individualne aktivnosti (2 sata). Odlazak u obližnji KRANJ. Smeštaj u hotel. Odmor. Šetnja centrom grada kroz glavni korzo, kraj Prešernove kuće, parohijske crkve do panorame iznad kanjona reke Kokre. Noćenje.

   

  1. Dan (Subota, 12. Novembar) TRST – PORTOROŽ – PIRAN

  Doručak. Polazak u 8.30h na celodnevni fakultativni izlet. Dolazak u TRST oko 10h. Organizovani obilazak centra grada uz razgledanje: palata Grašalkovič sa prelepom fasadom, Kanal Grande, Ponte Rosso – nekada čuvena trgovačka zona grada, srpska pravoslavna crkva Sv. Spiridona sa impozantnim mozaicima, trg Ujedinjenja Italije sa palatom Prefekture… Slobodno vreme (2 sata). Odlazak u lepo slovenačko letovalište PIRAN. Po dolasku sledi kraća šetnja do glavnog Tartinijevog trga, crkve Sv. Đorđa i rta Madone. Kraće slobodno vreme i odlazak u obližnji PORTOROŽ, najveće i najpoznatije slovenačko letovalište na Jadranskom moru. Slobodno vreme za uživanje na Promenadi. Povratak u Kranj u hotel. Noćenje.

   

  1. Dan (Nedelja, 13. Novembar) KRANJ – BLED – BEOGRAD – NOVI SAD

  Doručak. Odlazak iz hotela u 9h. Slobodno vreme u Kranju, ili fakultativni izlet do BLEDA. Po dolasku sledi šetnja do Bledskog jezera uz panoramski osvrt na Bledsko ostrvo i Bledski zamak. Slobodno vreme za uživanje u prelepom Bledu i za degustiranje čuvenih kremnih rezina (krempite). Mogućnost organizovanja (fakultativno) mini krstarenja sa pletnama (tradicionalni Bledski čamci) po Bledskom ostrvu sa posetom Marijanskom svetilištu na Bledskom ostrvu uz čudesno pripovedanje legendi… Polazak ka Srbiji u 14h. Putovanje preko Hrvatske. Dolazak u Novi Sad/Beograd u kasnim noćnim satima. Kraj putovanja.

 • CENA ARANŽMANA      99 €
  Navedena cena obuhvata: prevoz, 2 noćenja sa doručkom, obilazak Ljubljane i Kranja, usluge vodiča      
  CENA PAKETA IZLETA ZA UPLATE U AGENCIJI 30 €
  Ova cena obuhvata izlete: Trst-Piran-Portorož i Bled
  Doplata za jednokrevetnu sobu: 55 €;
  Popust za treću osobu u 1/2+1 sobi: 5 €;
  Doplata za dodatno sedište u autobusu: 60 €
  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  Prevoz visokopodnim turističkim autobusom sa kompletnom opremom (audio-video, klima)
  2 noćenja sa doručkom (doručak se servira na bazi samoposluživanja-„švedski sto“) u hotelu „Creina“ sa 4****
  Smeštaj u 1/2 ili 1/2+1 sobe sa kupatilom – sobe 1/2+1 su sa pomoćnim ležajem koji može ugroziti komfornost putnika
  Obilaske prema programu uz tumačenja turističkog vodiča
  Organizacione troškove
  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  Nikakve pansionske i vanpansionske usluge sem navedenih
  Mogućnost doplate za večere u hotelu u iznosu od 20 € (obe večere; služe se tipa „set-menu“) – najava i plaćanje u agenciji!
  FAKULTATIVNE IZLETE: Trst-Piran-Portorož – 20 € i Bled – 15 € (preporučujemo da izlete uplatite u agenciji po sniženoj ceni)
  Fakultativni program: minimum 15 osoba za realizaciju!
    – krstarenje Bledskim jezerom  20 € (cena obuhvata krstarenje sa pletnama ukoliko vremenske prilike to dozvoljavaju ili sa zatvorenim brodićem; posetu Bledskom ostrvu, ulaznicu za Marijansko svetilište i usluge vodiča)
  Troškove obaveznog međunarodnog osiguranja (može se dobiti u agenciji po ceni od oko 3 € u din.)
  Individualni troškovi i sve ostale nepomenute usluge (ulaznice za muzeje i druge turističke objekte i sl.)
 • NAČIN I USLOVI PLAĆANJA:
  PLAĆANJE  SE  VRŠI  U  DINARSKOJ  PROTIVVREDNOSTI  PO  KURSU  UNICREDIT BANKE  ZA EFEKTIVU  NA  DAN  UPLATE
  Gotovinski – rezervacija se vrši uplatom akontacije u iznosu od 30%, a ostatak se plaća najkasnije 15 dana pre datuma polaska.
  Administrativnom zabranom na platu – 30% se plaća prilikom rezervacije, a ostatak duga se iskazuje u eurima i NEMA UVEĆANJA, obračun se vrši po prodajnom kursu Unicredit banke  na dan dospeća obustave i rate! Administrativnim zabranama je moguće platiti do 20. 05. 2017.
  U mesečnim ratama ČEKOVIMA: prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana, a ostatak duga se deli na jednake mesečne rate, koje dospevaju 10 ili 20.u mesecu, a najkasnije do 20. 05.2017. Za rate koje dospevaju po povratku sa puta, deponuju se čekovi građana kao garancija plaćanja.  Prilikom uplata po povratku sa puta, agencija obračunava ISKLJUČIVO dinarski iznos koji se uplaćuje po prodajnom kursu Unicredit banke na dan primanja novca, a ostatak duga se izražava u eurima. Agencija je u obavezi da po isplati duga za aranžman vrati deponovane čekove vlasniku! Prilikom predavanja čekova kao garancije odloženog plaćanja, agencija će izdati revers o primljenim čekovima.
  OPIS SMEŠTAJA:
  Hotel „CREINA“ 4****, Kranj (www.hotelcreina.si)  
  Hotel se nalazi u strogom centru Kranja, na samo 50 m od ulaza u glavnu pešačku zonu grada. Nedaleko od hotela nalazi se zona sa kafeima, barovima, restoranima, mini marketi… Hotel poseduje lobi sa dnevnim boravkom, recepciju otvorenu 24 sata, WiFi zonu, restoran za posluženje obroka, aperitiv bar, info pult, sef na recepciji… Sobe su komforne i sve poseduju kupatilo sa tuš-WC, TV Sat, centralno grejanje/klima, telefon…
  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 7 dana pre puta.
  ORGANIZATOR zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena smeštaja ili prevoza.
  ORGANIZATOR zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu
  usled objektivnih okolnosti). Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika.
  Uz ovaj aranžman važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Fantast tourist d.o.o.,Jevrejska 8, Novi Sad. Licenca broj: OTP 152/2010
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.