Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Bled se ponosi svojim predivnim jezerom i još lepšim ostrvom. Dodajmo tome i tajanstveni stari grad na vrhu strme litice i slika će biti potpuna. Bled ima za svakog po nešto, bez obzira da li se želi provesti miran ili aktivan odmor
Klagenfurt je smešten na istočnoj obali jezera Verter, najtoplijeg od svih alpskih jezera.. Nekoliko kilometara ka jugu nalaze se Karavanke, planine koje Austriju dele od Slovenije. Takva pozicija i prijatna klima čine Klagenfurt atraktivnim turističkim gradom.
Program putovanja: 07. novembra – 10. novembra

1. dan – 07. novembar BEOGRAD – BLED
Polazak grupe iz Beograda u 00:30 h. ( Proveriti dva dana pred put mesto i vreme polaska ). Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi osveženja i odmora.
2. dan – 08. novembar BLED
Dolazak na Bled u prepodnevnim satima, po dolasku panoramski razgled grada.Smeštaj u hotelu Golf 4* posle 12:00 h.
Gostima je na raspolaganju neograničeno kupanje u termalnim bazenima Wellness centra Živa .
Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
4. dan – 09. novembar BLED – KLAGENFURT
Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje. Gostima je na raspolaganju neograničeno kupanje u termalnim bazenima Wellness centra Živa.
Fakultativno Izlet do Klagenfurta. Klagenfurt – šetnja centrom grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti. U 16.00 h povratak u hotel. Slobodno vreme. Večera. Noćenje.
5. dan – 10. novembar BLED – LJUBLJANA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela, slobodno vreme do polaska ili fakultativno Izlet do Klagenfurta. Obilazak Klagenfurta – šetnja centrom grada, slobodno vreme za individualne aktivnosti.. Polazak u 16:00 h, vožnja sa usputnim pauzama radi osveženja i odmora. Dolazak u kasnim večernjim satima u Beograd u zavisnosti od zadržavanja na granici.

 

CENA ARANŽMANA: 149 € po osobi
Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika. Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana usled nedovoljnog broja putnika, 7 dana pred put.
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke za efektivu na dan uplate.

Cena uključuje: prevoz autobusima visoke turističke klase, smeštaj na bazi 2 polupansiona u dvokrevetnim sobama, besplatan ulaz u bazenski kompleks wellness centra u hotelu, pratioca grupe i troškove organizacije.

Cena ne uključuje:boravišnu taksu (plaća se na licu mesta 1,01 € po osobi dan), indidualne troškove, izlet do Klagenfurta 15 € – minimalan broj za realizaciju 25 putnika, putno zdravstveno osiguranje – može se uplatiti u agenciji.

Popust za decu:
Dete do 6 godina plaća 50 € zajednički ležaj i mesto u busu, dete od 6 do 12 godina 30 % popusta.

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

Smeštaj

Hotel Golf, Bled

Lokacija: Hotel Golf nalazi se na manjoj uzbrdici u središtu Bleda, sa pogledom na jezero, zamak i Julujske Alpe. Potpuno renoviran hotel.

Sadržaj: 150 soba / 8 spratova .Sve sobe su prostrane sa balkonom ili terasom, tefonom, TV, kuhinjskom nišom i   kupatilom.Goste posebno oduševljava svojim jedinstvenim centrom za opuštanje, Wellness uključuje termalni bazenski kompleks otvoren i zatvoren bazen, svet sauna te centar lepote, gdje će vam ugađati negom – masažama i tretmanima za ulepšavanje.

U Wellness centru Živa obuhvata preko 400 kvadrata vodenih površina, sauna centar sa spoljašnjim bazenom za rashladjivanje i džakuzijem na terasi.
Web: www.hotelibled.com