Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2019 – Grčka – Krf

Vila Prokopis se nalazi u mirnom delu poznatog letovališta Dasija, između nekadašnjeg hotela Corfu Chandris i Elea Beach. Okružena je palmama i mediteranskim zelenilom u dvorištu, a od peščano-šljunkovite plaže udaljena je 30 m. Od aerodroma i grada Krfa udaljena je 12 km.

 • PROGRAM PUTOVANJA
  Prvi dan:
  Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: 
  Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.

  U CENU ARANŽMANA JE UKLJUČENO:
  Smeštaj u izabranom hotelu ili apartmanuna bazi izabrane
  Organizaciju
  Jednokrevetne sobe na upit.

  U CENU ARANŽMANA NIJE UKLJUČENO:
  zdravstveno putno osiguranje
  boravišnu taksu

  USLOVI PLAĆANJA
  Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

  UPLATA DO POLASKA – prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.


  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Odeon World Travel d.o.o. Licenca OTP br. 5/2013 od 18.02.2013.god.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.