Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje  2015 – Grčka – Nei Pori

Izuzetno kvalitetan smeštaj, pogodan za porodice kako sa manjom tako i većom decom.
Lokacija: 200m od plaže.
Kapacitet: 6 studio apartmana; Studio: sva studia su prostrana i sa tri kreveta (1 normalan francuski krevet + 1 singl krevet sa kuhinjskim delom, TWC, TV, balkon, A/C (plaća se ekstra- 5 eur/dan). Studio za 4 osobe – 2 francuska kreveta.
Posteljina i čišćenje: Posteljina se menja na 5 dana. Gosti se sami brinu oko održavanja higijen u studiju.

 

LEGENDA: NA – najam studija/apartmana; S02 – dvokrevetni studio FP03 – porodični paket za 3 osobe; FP04 – porodični paket za 4 osobe; Cene u u dvokrevetnom apartmanu su po osobi.
Family paket: cene su po paketu za 3 ili 4 osobe.
DOPLATA ZA 1/1 : + 50 % na cenu aranžmana u 02 studiju / apartmanu.

ARANŽMAN OBUHVATA:
Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom(AC/TV)

smeštaj 9 noćenja /najam studija/apartmana,
transfer vodič
troškovi organizacije puta

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
medjunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje

individualni i ekstra troškovi.

Prevoz: moderni turistički autobusi ( AC/TV ), ili mini bus. Datum polaska: naznačen je u tabeli.

Cena za konektivni transfer: 15 eur / osoba Dete do 12 g. – 10 eur. Konektivni transfer odnosi se na polaske van Beograda, koji nisu usputni autobusu.Raspored sedenja u autobusu je odredjen redosledom prijave. Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, podnose zahtev  i uplaćuju dodatnih 400 din. prilikom prijave za aranžman.

Vreme i mesto polaska:
Beograd –  21h ( parking Sava Centar )
Šabac – 18h
Odbitak za sopstveni prevoz:
25 EUR po osobi u dvokrevetnim studijima;
50 EUR u porodičnim paketima FP03
70 EUR u porodičnim paketima FP04

Način plaćanja
Aranžman se plaća dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu INTESA banke na dan uplate. Prilikom rezervacije najmanje se uplaćuje 30% od aranžmana, a ostatak 14 dana pre polaska na put. Mogućnost plaćanja u ratama do polaska, u gotovini,  čekovima građana na više mesečnih rata (1 rata: 30%, preostali deo se deli na jednake rate – mesečne rate – deponuju se prilikom rezervacije). Aranžman može da se uplati na 6 rata (1 rata 30% + 5 jednakih mesečnih rata) ili 9 rata (1 rata 30% + 8 jednakih mesečnih rata). Deo aranžamana koji se plaća odloženo se uvećava za 10% u celosti i deli na rate. Rate se najkasnije mogu odbijati do 15.12.2015. godine. U slučaju velikih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aranžmana podleže promeni.

U studia/apartmane i hotele se ulazi prvog dana boravka u 14:00, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 10:00. Prilikom smeštaja u studia /apartmane, treba prijaviti eventualne nepravilnosti (ako je nešto polomljeno ili neki kvar) našem predstavniku ili vlasniku studia/apartmana i iste ostaviti u prvobitno zatečenom stanju. 
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja sa licencom broj 66/2010.