Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2016 – Grčka -Hanioti

Vila Hermes je smeštena u centru Haniotija, udaljena oko 280 metara od plaže. U neposrednoj blizini nalaze se taverne, restorani i kafei, kao i brojne prodavnice prelepe trgovačke četvrti.

Prostrani studiji se nalaze na 1. i 2. spratu i predviđeni su za smeštaj 2, 3 i 4 osobe i to: dva četvorokrevetna (br. A1 i A2) sa pogledom na ulicu i dva dvokrevetna (br. A3 i A4)  sa pogledom na dvorište na 1. spratu, dva četvorokrevetna studija (br. B1 i B2) sa pogledom na ulicu, jedan dvokrevetni (br. B3) i jedan trokrevetni studio (br. B4) sa pogledom na dvorište.

Ulične studije ne preporučujemo gostima koji žele mir i tišinu, već onim gostima kojima je dinamika stil života, dok studije okrenute ka dvorištu, preporučujemo gostima koji žele mirno okruženje a ipak lokacijski da su u centru mesta.

Studiji poseduju kuhinje opremljene osnovnim kuhinjskim potrepštinama (preporuka: poneti sopstvene kuhinjske krpe i oštriji nož), kupatilo sa WC-om i velike terase, klimatizovani su (klima uređaj je u ceni zakupa) i opremljeni TV uređajima sa jednim srpskim kanalom. Posteljina i peškiri, su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju (na 5 dana).