Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 31 Dec 2014 - 01 Oct 2014
Lokacija: Temišvar
Cena: 49€
Rezerviši!

Termin putovanja: 31.12.2014 – 01.01.2015.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN (31.12.): Beograd – Novi Sad – Zrenjanin -Temišvar
Polazak  iz Beograda u 06.00h sa parkinga Sava centra (savska strana), polazak iz Novog Sada sa parkinga kod “Lokomotive” u 7:30h, polazak iz Zrenjanina sa “Stare pijace” u 8:30h. Dolazak na granični prelaz Srpska Crnja / Jimbolia, posle carinskih i pasoških kontrola  nastavak puta do Temišvara. Po dolasku odlazak u “Julius Mall“, jedan od najvećih tržnih centara u ovom delu Evrope. Nakon šopinga odlazak na smeštaj u hotel. Slobodno popodne. Doček Nove godine po slobodnom izboru: na trgu, u noćnom klubu ili restoranu. Noćenje.
2. DAN (01.01.): Temišvar – Zrenjanin – Novi Sad – Beograd
Doručak. U 12h napuštanje hotela i polazak u pešački obilazak grada uz razgledanje: trg Pobede, Rumunska Mitropolija, Opera Romana, trg Oslobođenja, trg Ujedinjenja, srpska pravoslavna crkva, Barokna palata, Rimokatolička katedrala. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju u 18h. Dolazak u Zrenjanin/Novi Sad/Beograd u večernjim satima.

Timisoara_ng
CENA ARANŽMANA: 59 €
Akcija: za rezervacije do 15.11.2014.  49€

Cena aranžmana obuhvata
– prevoz turističkim autobusima VISOKE KLASE (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama,

– smeštaj i usluge na bazi 1 noćenja sa doručkom u hotelu  » Strelitia « sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama (ili alternativnom iste kategorizacije), moguć je smeštaj u sobama 1/1 ali na upit,
– obilazak Temišvara drugog dana boravka u pratnji stručnog vodiča,
– odlazak u šoping centar “Julius Mol“,
– stručno turističko vođstvo puta,
– organizacioni i drugi troškovi aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata
– ulaznice za razgledanja, fakultativne obilaske i individualne troškove,

– međunarodno zdravstveno osiguranje.

Važne napomene i uslovi plaćanja

Plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 14 dana pre početka putovanja ili odloženo do 10.03.2015. godine uz deponovanje čekova građana za neuplaćeni deo aranžmana.

Kalkulacija je rađena na minimun 40 plativih putnika sa polaskom iz Beograda.

Važne napomene: 

– Raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Kod spratnih autobusa respored sedenja ide od donjeg ka gornjem delu autobusa.
– Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje koje se nalaze u itinereru (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju država iz itinerera. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami obaveste o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– Za putnike mlađe od 18 godina obavezna je saglasnost roditelja o putovanju overena u gradskoj kući ili opštini.