Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: LETO 2015.
Lokacija: Ljoret de Mar
Cena: od 319€
Rezerviši!

 

 

Španija – Kosta Brava leto 2015.

FRANCUSKA – ŠPANIJA – ITALIJA

(14 dana – 9 noćenja)

Gratis obilasci: Verona – San Remo – Nica – Monako – Monte Karlo – Ljoret De Mar – Barselona – Milano – Lago di Garda – Dvorac Sirmione – Venecija – Palmanova outlet

1. DAN (SRBIJA) – Sreda

Polazak iz Beograda u popodnevnim satima. Vožnja luksuznim autobusima na relaciji Srbija – Ljubljana – Verona– Verona – San Remo.

2. DAN (VERONA-SAN REMO) – Četvrtak

U prepodnevnim časovima dolazak u Italiju i obilazak Verone. Obilazak grada ljubavi Verone. Panoramski obilazak istorijskog centra grada: Trg Bra, Rimska Arena, El Liston, palata Barbieri, Via Mazzoni, Trg Bilja (Erbe), palata Mafei, Domus Mercatorum, toranj Lamberti, “Berlina”, Stub srama, Trg Sinjorija sa spomenikom Dante Aligijeriju, Julijina kuća sa čuvenim balkonom i statuom. Slobodno vreme. Polazak za San Remo. Dolazak u hotel, večera, Slobodno vreme,…. Noćenje.

3. DAN (SAN REMO-AZURNA OBALA) – SAN REMO, MONTE KARLO , NICA – Petak

U jutarnjim časovima doručak i odjava iz hotela. U podnevnim satima sledi obilazak najpoznatijih mondenskih gradova na Azurnoj obali… Nica: Englesko šetalište (Promenade des Anglais), hotel Negresco… U večernjim satima polazak prema Kneževini Monako. Razgledanje bajkovitog grada: Palata Grimaldijevih, Katedrala, Okeanografski muzej. Poseta magičnom gradu kocke i obilazak čuvenog „Casina“ uz šetnju prelepim parkovima Monte Karla. Posle obilaska male mondenske države sledi noćna vožnja i nastavak putovanja preko Francuske.

4.- 10 DAN (LJORET DE MAR) –

U jutarnjim satima dolazak u najpoznatiji turistički centar na Kosta Bravi – Ljoret de Mar (65 km od Barselone). Smeštaj u hotel). Popodne predviđeno za odmor i kupanje. Večera. Noćenje. slobodno vreme za odmor I sunćanje na prelepim plažama Španije. Vaš boravak u Španiji učiniće nezaboravnim odlazak na neke od najinteresantnijih fakultativnih izleta: FLAMENCO LA SIESTA, BARCELONA PANORAMICA, COSTA BRAVA, BARCELONA BY NIGHT, PORT AVENTURA, NOU CAMP, DALIJEV MUZEJ, AQUARIUM, DISKOTEKA TROPICS… Pored toga, imaćete priliku da provedete najuzbudljivije trenutke u temperamentnom „noćnom životu” Ljoreta i Barselone.

Osim predviđenih izleta, vreme na letovanju možete iskoristiti uživajući u kupanju, odmaranju i sunčanju na prelepim peskovitim plažama Kosta Brave. Proverite zašto su plaže Ljoret de Mara vlasnice „Plave zastave“ koja se dodeljuje plažama na osnovu kvaliteta vode, kvaliteta peska, sigurnosti za plivače i ispunjenošću pratećim sadržajima

11. DAN (LJORET DE MAR – ITALIJA )

Doručak. Posle doručka, check-out iz hotela i slobodno vreme. Polazak iz Lloreta u kasnim večernjim satima. Noćna vožnja kroz Francusku sa usputnim pauzama za odmor grupe.

12. DAN (MILANO-LAGO DI GARDA) – Nedelja LAGO DI GARDA (jezero u Italiji)

U jutarnjim časovima dolazak u Milano. Po dolasku razgledanje grada: Galerija Vitorio Emanuele, Duomo, Opera Skala… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak na jezero Lago di Garda. Smeštaj u hotelu , večera . Noćenje.

13. DAN (VENECIJA – SLOVENIJA) – Ponedeljak

Doručak. Polazak prema Veneciji. Dolazak u luku Punta Sabioni, fakultativna vožnja brodićem venecijanskom lagunom. Po dolasku u Veneciju, razgledanje grada: Duždeva palata, most Uzdaha, Bazilika Svetog Marka, zvonik Kampanile, Prokuracie, most Rialto, Santa Maria… Slobodno vreme za šetnju i individualni obilazak grada. Nakon obilaska povratak do luke I Palmanova outlet centarwww.palmanovaoutlet.it. Polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Slovenije i Hrvatske.

14. DAN (SRBIJA) – Utorak Dolazak u mesto polaska u jutarnjim časovima.

Cena aranžmana izražena u evrima po osobi (prevoz i smeštaj):

Termin
putovanja

Hotel 2*
Noćenje sa dorućkom

Hotel 3*
polu pansion

Hotel 3*
pun pansion

Hotel 3* pun pansion
Specijalna ponuda
03.06.
– 16.06.2015.
329 €
359 €
399 €
369 €
10.06.
– 23.06.2015.
349 €
379 €
419 €
389 €
01.07.
– 14.07.2015.
379 €
429 €
479 €
439 €
15.07.
– 28.07.2015.
379 €
429 €
479 €
439 €
05.08.
– 18.08.2015.
429 €
479 €
519 €
489 €
12.08.
– 25.08.2015.
429 €
479 €
519 €
489 €
02.09.
– 15.09.2015.
339 €
369 €
409 €
379 €
09.09.
– 22.09.2015.
319 €
349 €
389 €
359 €

Specijalna ponuda za rezervacije do 01.08.2015. i uplate do polaska !!! 

Popust za decu: deca do 5,99 godina ostvaruju popust na cenu aranžmana od 20%, deca do 11,99 godina 15%.

Hotele koje smo radili za leto 2014. su Hotel Garbi Park 3* i Hotel Festa Brava 3* 

Cena aranžmana obuhvata:

 • prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu
 • smeštaj u San Remu ili okolini (1 noćenje sa polu pansonom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 2* ili 3*.
 • smeštaj u Ljoret de Maru (7 punih pansiona ili 7 polu pansiona Htl 3* ili 7 noćenja sa doručkom u Htl 2* – doručak,ručak i večera na bazi švedskog stola). Ime hotela biće poznato 7 dana pre putovanja. Hotel će biti objavljen na našoj web stranici, putnici su u obavezi da se sami informišu o imenu hotela.
 • smeštaj u okolini Lago Di Garda(jezero u Italiji) (1 noćenje sa polu pansionom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3*.
 • obilaske prema programu (Verona, San Remo, Nica, Monako, Monte Karlo, Milano, Dvorac Sirmione, Lago Di Garda)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

Cena aranžmana ne obuhvata:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
 • ulaznice i fakultativne izlete.
 • Boravična taksa u Italiji 2*0.9 eura u Španiji 7*0.5 eura (5,3 eura plaća se prilikom ulaska u hotel inopartneru)
 • vožnju brodom do Venecije (povratna karta, plaća se na licu mesta) – 17 € odrasli / 12 € deca od 2 – 12 godina /
 • Doplate i popusti: Doplata za 1/1 50%.Rezervacija sedišta u autobusu:1.red 20 evra,2.red 15 evra,3 red 10 evra,4 i 5 red 5 evra po osobi.

 

 

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika,
deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
– Barselona panoramika i obilazak grada – 20 € odrasli / 15 € deca , Barselona Šopig i obilazak fontana 15€ odrasli deca 10€
– Muzej Salvadora Dalija (sa ulaznicom) – 20 €
– Kosta brava i bašta kaktusa izlet, vinarija mala i Tosa De Mar(najlepša paža Kosta Brave i kupanje na plaži sa plavom zastavicom) 15€ deca 10€
– Vožnja brodom Katamaron sa neogranićeno piće i roštiljem na brodu (oko 4 h) oko 35€
– Akva park AKVALEND 25€
– Flamenko (šampanjac i sangrija) – 25 €.
CENE NEKIH OD ULAZNICA ZA INDIVIDUALNE OBILASKE(podložne su promenama): stadion Kamp Nou (obilazak svlačionica, kapele, terena, tribina, sale za konferencije, novinarske tribine, muzeja) – 22 € odrasli / 15 € deca, Akvarijum – 19 € odrasli / 12 € deca…

Mogući način plaćanja:evro se obračunava po prodajnom kursu UniCredit banke,na dan uplate.
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 15 dana pre putovanja
2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake rate čekovima građana do 01.12.2015. uz uvećanje 7%.

3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka
4) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na jednake administrativnom zabranom do 01.11.2015. uz uvećanje 7%.

UPUTSTVA I NAPOMENE:
– Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanjaautobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu.
VAŽNO: U slučaju uvođenja viza za državljane Republike Srbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
– Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem nateritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza u skladu sa odlukom SavetaMinistara EU.
VAŽNO: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU(potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU uSrbiji www.europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju.
Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Molimo da uzmete u obzir da postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na odredjenoj destinaciji neki od lokaliteta, ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja,… ne rade.
-Državljani Srbije koji poseduju stare (plave) putne isprave, kao i građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena moraju posedovati VIZU. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata u zemlju u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost za ne dobijanje vize vlasnika starih plavih pasoša i u tomslučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Oštim uslovima putovanja.
Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Neophodna je viza za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu tj. ako u pasošu stoji da je izdat od strane MUP R SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA.
-Putnik je u obavezi da prilikom prijave za putovanje prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja onako kako je upisano u pasošu (Odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet uvaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku u nastavku putovanja kod pograničnih iliaerodromskih službi, kao i u samim hotelima.
Molimo putnike da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša i tačan kontakt telefon.
– Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina….),kao i međunarodno zdravstveno osiguranje.
– Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
– U hotelske sobe se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska).
Hoteli iz ove ponude registrovani su, pregledani i standardizovani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze. Svaki hotelima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi hotela su informativnog karaktera i preuzeti su sa web-stranica hotela. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru hotela organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od hotela.Objašnjenje: kontinentalni švedski sto –manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak.
* Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti(npr.dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…)
– Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost.- Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
– Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 –8 nedelja unapred.
– Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
– Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi!
– Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodela soba vrši se na recepciji po dolasku. Agencija će proslediti želje i zahteve hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
– Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisi poznate ne mogu biti relevantne.Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Agencija ne može imati uticaja. Agencija ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta koji su u organizaciji ino partnera.
– Ovaj Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela zemlje odredišta.
Za sve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, Organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). VAŽNO Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja zaprelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnogpratioca pri prelasku granice.
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmamasa kojima zaključi poseban ugovor.
-U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržavapravo korekcije cena, kao i izmene programa putovanja, spajanja sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pred put.
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.