Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 30 Dec 2018 - 03 Jan 2019
Lokacija: Solun
Cena: 99€
Rezerviši!

Solun Slavoluk1 Solun All In

 

 • 1. dan 30.12.2018. BEOGRAD – NIŠ
  Polazak iz Beograda oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Niša sa parknga Tempa oko 22:00 časa (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Makedoniju prema Solunu.
  2. dan 31.12.2018. SOLUN – ZEJTINLIK
  Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Panoramsko razglednje grada: Bela kula, Rotonda, Trijumfalna kapija, crkve Sv. Sofije, Sv. Dimitrija, Aristotelov trg, Galerijev Slavoluk. Obilazak čuvenog vojničkog groblja Zejtinlik, gde se nalaze posmrtni ostaci više od 7.000 srpskih vojnika poginulih u Prvom svetskom ratu. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Doček Nove 2019. godine. Noćenje.
  3. dan  01.01.2019. SOLUN – OLIMP I DION – SOLUN
  Doručak. Napuštanje hotela. Slobodan dan ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta Olimp i Dion (ukoliko bude otvoren arheološki lokalitet). Mitska planina Olimp, dom dvanaest bogova je i važan nacionalni park, a Mitikas je najviši vrh Grčke ( 2917m ). Obilazak Zevsovog kupatila, manastira Svetog Dionisija, sela Litohoro na padini Olimpa. Dion, najznačajniji arheološki lokalitet iz perioda makedonskog carstva, gde su se održavala sportska i takmičenja u poeziji, pozorišne predstave… Povratak u Solun. U večernjim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta – Grčko veče. Noćenje.
  4. dan 02.01.2019. SOLUN – METEORI – SOLUN
  Doručak. Napuštanje hotela. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Meteore – pravoslavno manastirsko naselje, smešteno u blizini grada Kalambake, u Tesalijskoj ravnici. Manastiri su poznati po svom nesvakidašnjem položaju na stenama i smatraju se najvrednijom skupinom manastira u Grčkoj, nakon Svete gore. Ukupno postoji 6 manastira, četiri muška i dva ženska: Preobraženje, Varlam, Sveti Nikola Anapavsis, Rusanu, Sveta Trojica i Sveti Stefan i na spisku su kulturne baštine UNESCO-a. Povratak u Solun. Noćna vožnja kroz Grčku i Makedoniju prema Srbiji.
  5.dan 03.01.2019. NIŠ – BEOGRAD
  Dolazak u Niš i Beograd u jutarnjim časovima. (Kraj usluga)
 • CENA ARANŽMANA: 99€

   

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  – prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (visokopodni, sa klimom, TV-om i audio opremom)

  – smeštaj u Solunu (2 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 2* i 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
  – obilaske prema programu (Solun – panorama grada, Zejtinlik )
  – troškove organizacije i vođenja aranžmana
  – usluge licenciranog pratioca grupe

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka
  ulaznice i fakultativne izlete
  individualne troškove

 • Cene fakultativnih izleta po osobi (podložne su promenama, minimum za realiaciju izleta je 30 putnika, deca 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
  – Grčko veče – 30 € odrasli / 25 € deca
  – Meteori – 25 € odrasli / 20 € deca
   Olimp i Dion – 20 € odrasli / 10 € deca
  NAPOMENE U VEZI FAKULATATIVNIH IZLETA:
  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
  Doplate i popusti:
  – Doplata za 1/1 sobu: 40% od cene aranžmana
  – deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
  – deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
  – treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.04.2019. (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)
  Opis smeštaja:
  Smeštaj je u Solunu (Grčka) u hotelu 3*. Navedeni hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba kupatilo T/WC. Smeštaj u navedenom hotelu do popune mesta:
  Hotel METROPOLITAN 3*  www.metropolitan.gr
  Nalazi se u centru grada. Hotel ima restoran, bar,  i internet. Sve sobe imaju  kupatilo T/WC, TV, telefon, fen, mini-bar, klima uređaj,  internet.  Doručak se služi po principu samoposluživanja.
  Hotel ABC 3* www.hotelabc.gr
  Nalazi se u centru grada .Hotel ima restoran, bar,  i internet. Sve sobe imaju  kupatilo T/WC, TV, telefon, fen, mini -bar, klima uređaj, wi-fi internet.  Doručak se služi po principu samoposluživanja.

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.vivatravel.rs
  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata
  Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja.
  U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.

  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta
  Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)

   

  Organizator putovanja je Turistička agencija VIVA, licenca OTP br.107/2016. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu ovlašćenog agenta – posrednika.