Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2015

Belek, na svojoj plaži 3km od centra Beleka 45km od centra Antalije, 35km od aerodroma Antalija 7km od Atlantis Football Complex-a (5 profesionalnih terena, 3 trening i 3 pomoćna terena) od 1 do 9km od golf terena u Beleku (hotel obezbeđuje i naplaćuje šatl servis)

Opšti podaci
Hotel ima 373 sobe. 207 soba je u glavnoj zgradi, a 166 u aneksu. U glavnoj zgradi su 141 standardna soba, 24 ekstra standardnih, 8 porodičnih, 10 dupleks soba, 7 jacuzzi apartmana i 2 klasična apartmana. U aneksu su 32 standardne sobe, 52 ekstra standardne sobe i 16 porodičnih.
Hotel ima glavni restoran (Pinea), 6 à la carte restorana (japanski, riblji, indijski, italijanski, turski i meksički), Sushi Bar, restoran Poseidon sa morskom hranom, snack restorane Lykia i Dolphin, 5 barova (Lobby, Golfer’s Lounge, Ocean, Oasis, Beach) i diskoteku.
Za decu tu je mini klub, junior klub.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju.
Plaćaju se: Paviljoni na plaži.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu Pinea: doručak, ručak, večera, kasna večera i ponoćna čorba, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, špagete, pica, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim restoranima i barovima.

Plaćaju se:À la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije), uvozna alkoholna, bezalkoholna i premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, saldoled (osim u naznačeno vreme u konceptu). Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Standardna soba
Balkon, TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, tepih, fen, mini bar (dnevno se dopunjava), sef (ne plaća se), direktan telefon u sobi i kupatilu, tuš-kada, centralna klima.
Plaća se: Room service.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness: Tursko kupatilo (hamam), sauna, para, jacuzzi na otvorenom.
Plaća se: Wellness centar, masaže, SPA & Thalasso, tretmani nege lica i tela, SPA bazen.
Sport i zabava: Aqua park sa 4 tobogana, 5 otvorenih bazena, zatvoreni bazen, wireless internet, fitness centar, teniski tereni, diskoteka, dnevne i noćne animacije, amfiteatar, nemotorizovani sportovi na vodi.
Plaća se: Tenis uveče, oprema za tenis, časovi tenisa, bilijar, kuglanje, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, internet café, igraonica, tereni za fudbal i golf u okolini.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, šoping centar, market, sale za sastanke, servis za pranje i peglanje veša, parking.