Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 30 Dec 2014 - 02 Jan 2015
Lokacija: Košice
Cena: 99€
Rezerviši!

TERMIN PUTOVANJA: 30.12.2014 – 02.01.2015.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan (30.12.): Beograd – Novi Sad – Subotica –Miškolc – Košice
Polazak  iz Beograda u 06.00h sa parkinga Sava centra (savska strana), polazak iz Novog Sada sa parkinga kod “Lokomotive” u 7:30h, polazak iz Subotice “parking iza Otvorenog univerziteta” u 8:45h. Dolazak na granični prelaz, posle carinskih i pasoških kontrola  nastavak puta do Miškolca. Po dolasku sledi obilazak užeg centra grada i Grčke pravoslavne crkve sa najvećim ikonostasom u centralnoj Evropi (88 ikona). Nakon razgledanja polazak za Tizsadob i obilazak čuvenog dvroca Andrássy građenog krajem 19. veka u romaničko-neogotskom stilu. Nastavak puta ka Košicama, smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.
2. dan (31.12.): Košice
Doručak. Nakon doručka uz potrebne snežne uslove odlazak grupe do skijališta “Kavečany”(www.kavecany.sk)  u neposrednoj blizini grada Košica. Celodnevni boravak na ski stazi, uz skijanje, sankanje i čaj. Za sve koje ne skijaju slobodno vreme za šoping i šetnju u centru grada (preporuka tržni centar “Atrium Optima”). Povratak u hotel, priprema za najluđu noć.Doček Nove godine po slobodnom izboru: na trgu, u noćnom klubu, pabu ili restoranu.Noćenje.
3. dan (01.01.): Košice…
Kasni doručak. U 12h napuštanje hotela i polazak u pešački obilazak grada uz razgledanje jednog od najvećih starogradskih četvrti u Slovačkoj, gotičke katedrale svete Elizabete, tornja svetog Urbana, zgrade narodnog pozorišta, gradskog parka i pevajućih fontana. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Polazak za Srbiju oko 20h.
4. dan (02.01.): Subotica – Novi Sad – Beograd
Noćna vožnja kroz Mađarsku sa usputnim zaustavljanjima radi osveženja i regulisanja carinskih formalnosti. Dolazak Suboticu/Novi Sad/Beograd u noćnim ili jutarnjim satima a u zavisnosti od stanja na putevima i čekanja na granici.

Cena aranžmana: 109 €
Akcija: za rezervacije do 15.11.2014. 99€

Cena aranžmana obuhvata
– prevoz turističkim autobusima VISOKE KLASE (klima, audio i video oprema) na navedenim relacijama,

– smeštaj i usluge na bazi 2 noćenja sa doručkom u hotelu »TeleDom« sa 3* u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama (ili alternativnom iste kategorizacije), moguć je smeštaj u sobama 1/1, http://www.hotelteledom.sk/en/
– obilazak Košica i Miškolca u pratnji stručnog vodiča,

– odlazak na ski stazu,
– stručno turističko vođstvo puta,
– organizacioni i drugi troškovi aranžmana.

Cena aranžmana ne obuhvata
– ulaznice za razgledanja, fakultativne obilaske i individualne troškove,

– najam ski opreme i ski pass po zvaničnom cenovniku skijališta (www.kavecany.sk)
– međunarodno zdravstveno osiguranje

NAPOMENE:

Plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak 14 dana pre početka putovanja ili odloženo do 10.03.2015. godine uz deponovanje čekova građana za neuplaćeni deo aranžmana.

Kalkulacija je rađena na minimun 40 plativih putnika sa polaskom iz Beograda.

Važne napomene:
– Raspored sedenja se određuje po redosledu prijava putnika, od prvog sedišta do poslednjeg sedišta u autobusu. Kod spratnih autobusa respored sedenja ide od donjeg ka gornjem delu autobusa.

– Na putovanje mogu da idu putnici koji poseduju novi (crveni) biometrijski pasoš. O uslovima ulaska u zemlje koje se nalaze u itinereru (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju država iz itinerera. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami obaveste o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze.
– Za putnike mlađe od 18 godina obavezna je saglasnost roditelja o putovanju overena u gradskoj kući ili opštini.