Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje – Grčka – Metamorfozis

Hotel Simeon se nalazi u centru mesta Metamorfosis, udaljen je oko 80 km od Soluna. Smešten je na oko 100 m od plaže. Ovaj hotel je renoviran 2015. godine. Hotel ima ukupno 90 soba koje su raspoređene u tri zgrade.

Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, sala sa kaminom, otvoren bazen., bazen sa delom za decu, restoran, recepciju,  lobi, bar, wi-fi Internet u javnim delovima hotela… Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži se doplaćuju oko 6 eur (set: 2 ležaljke i suncobran).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, telefon, krevetac (na upit, bez doplate), sef, terasu, mali frižider, A/C, SAT TV.
Standardne sobe su veličine su oko 20-25 m2, imaju pogled na baštu/grad  i namenjene su za 2 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski“ ležaj ).
Economy sobe   su veličine oko 22-22 m2, u prizemlju, za smeštaj max 2 osobe.
Comfort sobe 18-20 m2, imaju pogled na baštu/grad/  i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).
Comfort sobe sa pogledom na bazen 25 m2, imaju pogled na bazen i namenjene su za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski“ ležaj i pomoćni ležaj).
Porodične (family) sobe su veličine su oko 22-28 m2, imaju pogled na baštu/grad ili na bazen i namenjene su za 2-4 osobe (2 standardna ležaja ili „francuski“ ležaj i sofa/pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu Simeon je polupansion ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje).  

http://www.hotel-simeon.gr

Upit za putovanje

 

Potvrda slanja obrasca