Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!


Lokacija:
 centar Kušadasija, 450m od plaže. Hotelska ponuda: bazen, restoran, bar, kafe, bar pored bazena, teretana, sauna, tursko kupatilo, đakuzi. Sobe: Sve sobe imaju klima uređaj, kupatilo, TV, telefon, fen…

Usluga: Usluga u hotelu je polupansion (doručak na bazi švedskog stola, samoposluživanje, večera – meni).

www.hotelsantur.com.tr

          Termin
29.05.
10.06.
08.06.
20.06.
18.06.
30.06.
28.06.
10.07.
08.07.
20.07.
18.07.
30.07.
28.07.
09.08.
07.08.
19.08.
17.08.
29.08.
27.08.
08.09.
06.09.
18.09.
16.09.
28.09.
26.09.
08.10.
 SANTUR *** PP 
209
219
229
249
269
269
269
269
259
255
229
219
209

 LEGENDA:   ND-noćenje sa doručkom;   PP-polupansion;  ALL-sve uključeno;   AC* – korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu.

  

PROGRAM PUTOVANJA:
1.danPutovanje. Beograd – Kušadasi: sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u 06.00 h. Dnevna i noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2.dan – 11.dan Kušadasi – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Noćenje.
12.dan – Kušadasi – napuštanje hotela, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Noćna i dnevna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
13.dan – Beograd– dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivan dolazak u Beograd, na mesto polaska oko 17 časova (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

 

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Kušadasi – Beograd, prevoz trajektom na relaciji Gelibolu – Lapseki – Gelibolu, boravak 11 dana /10 noći, sa uslugom po izboru u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem, trokrevetnim sobama kao i četvorokrevetnim apartmanima, troškove organizacije puta, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ekstra hotelske troškove i troškove fakultativnih izleta  koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

 

Cena autobuskog prevoza za putnike koji koriste samo uslugu prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
DESTINACIJA            MESTO POLASKA            VREME POLASKA               CENA POVRATNE KARTE                 JEDAN PRAVAC
KUŠADASI                   BEOGRAD                                 06.00 h                                   85 Eur                                      60  Eur
 
USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu  poslovne KBM BANKE za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski,  ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

 

VAŽNA NAPOMENA: Vreme rada klima uređaja se razlikuje u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24 sata neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, za šta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima u Turskoj su sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola, postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola, što se ne smatra  promenom aranžmana. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, povrća, voća, mleka i mlečnih proizvoda, a manje mesa i mesnih prerađevina! Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane, zavisi od kategorije hotela! U većini objekata se koristi sistem solarnih ploča za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Po pravilu, voda iz vodovoda nije predviđena za piće, ali se ista, bez obzira na mogući drugačiji sastav,  miris , ukus ili eventualni salinitet smatra hemijski i bakteriološki ispravnom za sve druge potrebe. U sobe se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova i napuštaju se oko 10.00h poslednjeg dana boravka!!!  U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta organizator putovanja ne može imati uticaja.
VAŽNO: Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge po izboru iz tabele, upotrebu klime u hotelima gde se vrši doplata, samo prilikom rezervacije aranžmana!!! Strogo je zabranjeno unošenja hrane i piće u hotele!

 

Za sopstveni prevoz cena aranžmana se umanjuje za 30€ po osobi.
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje 25 eura.

POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA: Dete do 6 godina  u pratnji dve punoplatežne osobe plaća  95 EUR, ima smeštaj u zajedničkom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. Dete od 6 do 12 godina u pratnji dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana, ima mesto u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. Drugo dete od 0 do 12 godina ima popust od 15% na cenu ugovorenog aranžmana, ima smeštaj u pomoćnom ležaju, uslugu u hotelu kao punoplatežna osoba i mesto u autobusu. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana.U apartmanima deca ne ostvaruju popust na sopstvenom ležaju.
DOPLATA za jednokrevetnu sobu: 75% na cenu ugovorenog aranžmana u svim hotelima, osim u apartmanima gde ne postoji mogućnost  doplate za 1/1 sobu. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika iz ugovora ), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, a shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.

 

Promena datuma putovanja, kao i promena hotela, računa se kao otkaz putovanja.
VAŽNA NAPOMENA: U slučaju da ugovorena rezervacija hotela, usled objektivnih okolnosti, ne bude potvrđena od strane hotelijera u roku od 48h (ne računajući subotu i nedelju) orgranizator putovanja zadržava pravo da o tome obavesti putnika, koji može odustati od aranžamana ili izvršiti promenu rezervisanog objekta.