Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Alanja, Okurcalar, Alara, na svojoj plaži 10km od Avsallara, 35km od centra Alanje 95km od centra Antalije, 85km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 2005. godine. Prostire se na 12.000m2. Ima 235 standardnih soba od kojih su 2 za osobe sa posebnim potrebama.
Hotel ima glavni restoran, restoran Snack Pool, à la carte restoran, 3 bara, diskoteku, amfiteatar.
Za decu tu je mini klub, igralište, animacije.
Plaća se: Čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.
Plaćaju se: Peškiri.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćni obrok, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, topli napici, fast food, kafa i kolači u različito doba dana. Jednom tokom boravka à la carte restoran.
Plaćaju se:Flaširana pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg voća, piće u diskoteci, à la carte restoran uz prethodnu rezervaciju i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Direktan ili bočni pogled na more, balkon, split klima, sef, mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa kadom, fen, tepih.
Plaća se: Sef.

Spa i Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: Centar za negu lepote, tretmani, piling, masaže, terapije.

Sport i zabava
Aqua park sa 3 tobogana, otvoreni bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, fitness centar, teniski teren, stoni tenis, skvoš, košarka, odbojka na plaži, pikado, dnevne i večernje animacije i programi, diskoteka.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, oprema za tenis, sportovi na vodi, bilijar, internet café i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, tržni centar (mini market, juvelir, butik, suveniri, foto servis), sale za konferencije i sastanke, faks.

Link   www.holidaygarden.com.tr