Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2014

Champion Holiday Village je udaljen 25km od Kemera i Antalije i 45km od Internacionalnog aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Champion je renoviran 2010. godine i prostire se na površini od 42.000m2. U okviru kluba su recepcija, lobby, diskoteka, amfiteatar, 3 konferencijske sale, glavni restoran, 2 a la carte restorana (turski i egejski specijaliteti), veliki bazen, dečiji bazen, relaksacioni bazen, bazen sa 2 tobagana i 1 dečijim toboganom, sauna i hamam (tursko kupatilo), 2 teniska terena, doktor. Teniski tereni preko dana, tursko kupatilo, dnevne sportske aktivnosti, aerobik, akvabik, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka na plaži, dečiji klub,sport na vodi, fitnes sala (samo za odrasle).
Posebno se plaćaju: oprema za tenis, noću osvetljenje na terenu, vodeni sportovi, ronjenje na dah, masaže i sauna, piling u hamamu, kao i sef, telefon, vešeraj, kopiranje, doktor, bebisiteri, bilijar, prodavnice, frizer, fotograf, turska kafa i sveže ceđeni sokovi, sva uvozna pića i pića u barovima od 00:00-10:00 h, vina iz vinskih karti u a la carte restoranima.
Champion Club Holiday Village je najopuštenije mesto za odmor. Blizu je Salima cluba i okružen je fantastienom prirodom. Planina sa jedne strane, mediteransko more sa druge, a svuda okolo je borova šuma i voae koje možete brati i jesti na licu mesta. Toplo preporueujemo hotel naroeito porodicama sa decom.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 244 sobe (boutique sobe-svaka je vrlo elegantno i posebno stilizovana). Sobe su klimatizovane sa balkonom ili terasom, sat tv-om, telefonom, mini barom (dnevno se dopunjuje vodom), sefom (uz naplatu) i fenom za kosu.

Plaža
Hotel se nalazi na privatnoj plaži koja je peskovito-šljunkovita i ne plaćaju se suncobrani, ležaljke i peškiri (za peškire se ostavlja depozit od 10 eura koji se vraća).

Hrana i piće
Na bazi All Inclusive što uključuje doručak na bazi švedskog stola sa toplim napicima, kroasanima i raznim vrstama hleba, sirevima, hladna predjela, masline, marmelada i kompoti, različite vrste pahuljica, omleti i kuvana jaja kao i razne salate na dijetetskom stolu. Postoji i dečiji bife. Kasni doručak, ručak-švedski sto (čorbe, salate, hladna predjela, povrće marinirano u maslinovom ulju, topla jela, deserti i voće). Snack bar nudi salate, tursku picu, hamburgere, špagete, topla jela i razno voće. Gozleme Nomad tent, mesto gde možete jesti turske palačinke koje se spremaju na licu mesta. Večera – švedski sto sa čorbama, salatama, hladnim predjelima, povrćem u maslinovom ulju, topla jela, deserti i voće. Mini bife, ponoćne grickalice, 2 a la carte restorana za koje je potrebna rezervacija koju možete izvršiti svakoga dana od 10:00h-11:00h i možete birati između turske i egejske kuhinje. Sva domaća alkoholna i bezalkohona pića kao i topli napici su uključeni u cenu. U barovima, Cafe bar, Restaurant bar, bar pored bazena za relaksaciju sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića su uključena u cenu. Plaćaju se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširano vino, ceđeni sokovi, sladoled i turska kafa kao i sva pića od 00:00h do 10:00h.

http://www.championholiday.com.tr