Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 30 Dec 2014 - 01 Jan 2015
Lokacija: BEČ
Cena: 3299 rsd
Rezerviši!

TERMIN PUTOVANJA: 30.12.2014 – 01.01.2015.

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.      dan   30.12.2014.       

Polazak  iz Beograda sa parkinga kod Sava centra (savska strana) u večernjim časovima, kao i iz Novog Sada sa parkinga Železničke stanice. Putovanje preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora. 

2.      dan   31.12.2014.       

Dolazak u Beč u podnevnim satima. Panoramski obilazak Beča: Obilazak zgrade državne Opere, zgrade Parlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne ulice Kertner strasse i katedrale Stephansdom. Po dolasku u Beč možete posetiti trgovačku ulicu Mariahilfer strasse, gde se nalazi veliki broj prodavnica, butika i restorana. Autobus će biti parkiran kod Pratera. Slobodno vreme. DOČEK NOVE 2015 GODINE. 

3.      dan   01.01.2015.       

U ranim jutarnjim časovima (oko 02h) polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi odmora i graničnih formalnosti. Dolazak na mesto polaska u prepodnevnim časovima. (Kraj usluga)

vienna_austria_during_the_holidays

 CENA ARANŽMANA:  6.598   sniženo = 3.299 dinara 

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
–  vožnja autobusom turističke klase (TV, DVD, A/C…)

–  troškovi organizacije i vođstva puta.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
–  međunarodno zdravstveno osiguranje

–  individualni troskovi 

Uslovi plaćanja: 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

Napomena:

•       Za putovanje je neophodno posedovati nove biometrijske pasoše

•       Preporucuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju EU.

MOLIMO SVE PUTNIKE DA PROVERE TAČNO VREME POLASKA 2 DANA PRE POČETKA ARANŽMANA

Neophodan broj putnika za realizaciju aranžmana je 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih agencija zadržava pravo otkaza ili korekcije programa, i o tome će obavestiti putnike najmanje 5 dana pre početka aranžmana.
Opšti uslovi putovanja Organizatora su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA ). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Organizator  smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.