Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje:
Rezerviši!

Letovanje 2015 – Grčka – Skiatos

ApartHotel Iris – se nalazi na 100 m od Papadiamanti ulice – glavne šetačke zone. Na samo deset minuta hoda do najbliže plaže Megali Ammos i na par minuta hoda do autobuske stanice, u neposrednoj blizini marketa, taverni, i restorana. U ponudi imamo dvokrevetne, trokrevetne studije kao i četvorokrevetne dupleks apartmane. Dvokrevetni i trokrevetni studiji nalaze se na prizemlju i prvom spratu dok su četvorokrevetni dupleksi na drugom spratu vile. Svaki studio poseduje kupatilo, kompletno opremljenu kuhinju (manji frižder, mini električni šporet, posudje), LDC TV, terasu. Wireless internet je na raspolaganju gostima u lobiju samog hotela čije je korišćenje besplatno, klima uredjaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma. Promena posteljine i peškira vrši se svakog trećeg dana dok je čišćenje svakodnevno. Hotel poseduje prelepo uredjeno dvorište okruženo zelenilom pogodno za druženje i relaksaciju. Hotel Iris je idealan za porodice, parove ili grupe prijatelja koji žele da dožive Skiatos na pravi način.

OVO PUTOVANJE NIJE AKTIVNO

Legenda: 1/2 Std – Dvokrevetni studio; 1/3 Std – Trokrevetni studio; 1/3+1 App – Trokrevetni apartman sa pomoćnim krevetom; 1/4 Duplex – Četvorokrevetni apartman sa dve odvojene spavaće sobe i odvojenom kuhinjom.

*Cene označene zvezdicom su cene paket aranžmana (dinarski deo, smeštaj, prevoz ali bez teritorijalne doplate za prevoz i trajekta) po osobi

POPUSTI – FIRST MINUTE:
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15%

Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. marta odobravamo popust od 10%
Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. maja odobravamo popust od 5%

 

 

 • 1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  2. dan – 11. dan: Skiatos – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
  12. dan: Skiatos – napuštanje objekta u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
  13. dan: Dolazak na mesto polaska.
  Kraj usluga.

  U cenu aranžmana je uračunato: Usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 noćenja, u smenama koje su označene kao specijalana ponuda uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije ali bez doplate za mesta polaska severno od Niša i trajekt, usluge predstvanika agencije.

  U cenu aranžmana nije uračunato: Autobuski prevoz po cenovniku iz tabele (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat, bez doplate za mesta polaska severno od Niša), cena trajekt karte od 46 eura za odrasle i 23 eura za decu do 10 godina kao i međunarodno zdravstveno osiguranje putnika, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

  Uslovi plaćanja:

  – 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

  – Čekovima gradjana: 50% akontacija, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

  – Administrativna zabrana: 50% akontacija, ostatak do 15.12.2015. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.

  – Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (UniCredit Bank).

  Uslovi za Sezonu i Vansezonu (smene sa zvezdicom):
  1. Doplata za single sobu (1/1) je puna cena koju plaća druga osoba
  2. Uslovi za decu i doplate za pomoćne krevete (popusti važe samo kada već postoje dve puno plative osobe):
  – deca od 3 do 10 godine starosti plaćaju 70% od cene aranžmana, imaju svoj krevet i sedište u autobusu.
  – deca do 3 godine mogu spavati sa roditeljima u krevetu bez doplate. Ukoliko koriste i prevoz, plaćaju samo cenu autobuske karte
  – osoba u pomoćnom ležaju plaća 70% od cene aranžmana, ima pomoćni krevet i sedište u autobusu.

  • Program SKIATOS SA KUĆNOG PRAGA obuhvata transfer mini busom od kućne adrese putnika (iz mesta iz tabele) do lokacije gde grupu preuzima autobus i dalji transfer do odabrane vile ili hotela.Cene transfera i autobuskog prevoza iz Šapca po programu SKIATOS SA KUĆNOG PRAGA:Odrasli: povratna karta 100€, deca do 10 god (imaju sedište) 90€, cena karte u jednom smeru: 80€, doplata za prevoz u smenama sa * 20€.Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 800 dinara po osobi.Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom prijave za aranžman.Polazak grupe je dan ranije u odnosu na datum početka smene, iz tabele.
   U smenama sa *, u slučaju sopstvenog prevoza, cena se umanjuje 25€.
  • NAPOMENA:
   – U studije ili apartmane se ulazi prvog dana boravka od 15:30h (po lokalnom vremenu), a studiji i apartmani se napuštaju poslednjeg dana boravka do 09:00h (po lokalnom vremenu). Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. U svim apartmanima i studijima postoji osnovni kuhinjski pribor i oprema. Biranje spratnosti, pogleda ili broja sobe nije moguće, osim kada u programu nije drugačije navedeno.

   – Ukoliko se putnici ne budu pridržavali pravila korišćenja AC uređaja, propisanih kućnim redom u apartmanima, vlasnik ima pravo uskratiti uslugu daljeg korišćenje bez prava na naknadu ili umanjenje cene aranžmana.
   – Prilikom preuzimanja ključeva od apartmana, putnici deponuju po 1 pasoš. Eventualno nastalu štetu tokom boravka u apartmanu, korisnik apartmana plaća na licu mesta, vlasniku apartmana.
   – U slučaju nedovoljnog broja prijavljanih putnika agencija zadržava pravo da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. Minimalni broj putnika za organizaciju aranžmana je 30. U slučaju otkaza, minimalni rok je 15 dana pre početka aranžmana.
   – Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike u ceni.Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, licenca OTP 186 od 10.02.2010.