Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Oktobarfest, najveća atrakcija Minhena i najveći svetski narodni festival, traje 16 dana i održava se svake godine u periodu od pretposlednje nedelje septembra pa sve do prve nedelje oktobra meseca (izuzev ukoliko prva subota pada na 3.oktobar, nacionalni praznik Nemačkog ujedinjenja, u kom slučaju se festival produžava za još dan ili dva).
Za šesnaest dana (ili dan, dva više ukoliko se spoji sa nacionalnim praznikom) Oktobar fest poseti oko šest miliona ljudi, od čega su oko 70% posetilaca Bavarci, dok ostali gosti dolaze sa raznih svetskih merdijana.

CENA ARANŽMANA: 125 € po osobi

 • 1.dan, 27.09.2014. BEOGRAD – NOVI SAD

  Polazak iz Beograda sa parkinga kod Sava Centra u 20:00 h, iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive u 21:30h, putovanje preko Madjarske sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja granišnih formalnosti.

  2. dan, 28.09.2013. SALZBURG

  Dolazak u prepodnevnim satima.Panoramsko razgledanje Mocartovog grada u pratnji lokalnog vodiča: Dvorac Mirabel i vrt, Mocartova kuća, živopisna Getreidegasse, Univerzitet, najstarije groblje i najstarija gostionica u Evropi, Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska rezidencija,Mocartov trg…Za slobodno vreme predlažemo odlazak žičarom na najveću srednjevrepsku citadlu – salzburšku tvrdjavu, drugi najposećeniji lokalitet u Austriji, sa zadivljujućim pogledom na Alpe ,individualno razgledanje. Noćenje.

  3. dan, 29.09.2014. SALZBURG – MINHEN
  Doručak. Napustanje hotela i nastavak putovanja do Minhena, dolazak u Minhen , razgled grada i odlazak do centra grada gde se održava manifestacija na 42 hektara prostora u čijem krugu se nalaze ogromne pivarske tente (beer tents) podignute u tu svrhu, pivnice, te otvoreni prostori sa stolovima i klupama za goste – beer gardeni. Pored izobilja bavarske hrane i pića koje je gostima dostupno na svakom koraku, prisutno je i dosta sadržaja vašarskoga tipa (ringišpili, streljane, igre na sreću..). Svaka tenta ima svoje radno vreme, ali je važno naglasiti da je Oktobarfest mirno i ne previše bučno dešavanje koje teži da prihvati i privoli i starije ljude i porodice. Od 18h pušta se lagana tradicionalna muzika, a retki su oni koji rade posle 23h. U 1:00 iza ponoći definitivno svi završavaju sa radom.
  U 20:00 h polazak za Srbiju, putovanje sa usputnim pauzama radi odmora i regulisanja carinskih formalnosti..

  4. dan, 30.09.2014. NOVI SAD-BEOGRAD
  Dolazak u podnevnim satima u Srbiju.

  CENA ARANŽMANA: 125 € po osobi
  Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke za efektivu na dan uplate.
  Cena uključuje: prevoz autobusima visoke turističke klase, smeštaj u hotelu 3* u Salzburgu na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama, razgled grada po programu, pratioca grupe i troškove organizacije.
  Cena ne uključuje: fakultativne izlete, putno zdravstveno osiguranje, individualne troškove.

 • Hotel 3*- nalazi se u širem centru Salzburga, standardno opremljen, svaka soba TWC, telefon, TV. Tacno ime hotela bice poznato 7 dana pre puta.

 • Uslovi i način plaćanja:
  Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRADbanke na dan uplate.
  – gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
  čekovima građana na rate bez kamate do 31.11. (sa datumima dospeća 01, 10. ili 20. u mesecu) Važne napomene:
  – Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
  – Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, deca do 2 godine nemaju pomoćni ležaj, imaju ishranu u hotelu. Krevetac za bebe je raspoloživ u većini hotela i zahtev za dobijanje istog podnosi se na recepciji.
  – Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo prilikom rezervacije aranžmana. U svim hotelima usluga je po principu samoposluživanja – izbor više jela po hotelskim terminima, osim ako nije drugačije navedeno i ugovoreno. Hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja putnika u nekim periodima servira meni, umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.
  – Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. Hotelske usluge utvrdjene programom pružaju se od trenutka ulaska u hotel do momenta napuštanja hotela-soba, prema hotelskim pravilima. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon toga iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela. Za kasni Check-Out koji se doplaćuje, proveriti raspoloživost i cenu u agenciji ili direktno na recepciji hotela.
  – Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela.
  – Raspodela soba u hotelu vrši se na recepciji po dolasku u hotel. Organizator ne može biti odgovoran u slučaju da se raspoloživa soba nalazi izvan glavne hotelske zgrade. Organizator putovanja će proslediti želje i zahteve putnika ali nije u mogućnosti da garantuje iste. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su na rasklapanje, manjih dimenzija (fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom), što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u hotelu nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
  – Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
  – Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
  – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
  – Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima (zabrana ulaska u kupaćim kostimima i šorcu, formalan način oblačenja).
  – Izvršilac usluga i pomoći tokom boravka u odabranoj destinaciji je ino partner organizatora čiji će kompletni podaci biti naznačeni na vaučeru. Organizator nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji inopartnera.
  – S.A.B International ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
  – Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa opštim uslovima putovanja.Minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je  55.