Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

Milano je privredni, modni i medijski centar i važi za „moralni glavni grad“. Poznat je po svojoj gotskoj katedrali, operi „Milanska skala“ i mnogim drugim kulturnim istorijskim spomenicima. Milano je industrijska metropola Italije i važi za jedan od privredno najznačajnijih gradova Evrope. Od oko 200 najvećih preduzeća Italije, skoro polovini je sedište u Milanu. Tu se nalazi većina izdavačkih kuća, reklamnih kampanja, instituta za istraživanje tržišta i trgovačka udruženja zemlje. On je i centar mode i dizajna i sedište dva poznata kluba Milana i Intera koji svoje utakmice kao domaćini igraju na stadionu „Đuzepe Meaca”.

Cena aranžmana po osobi: 105€
Cena aranžmana se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa-e na dan uplate. Doplata za 1/1 sobu: 20 eur.


PROGRAM PUTOVANJA
1.dan 17.10.14. Beograd – Milano
Polazak iz Beograda u 18.00 h sa parkinga Sava centra , savska strana . Noćna vožnja preko Zagreba,Ljubljane,Venecije… Usputna zadržavanja radi odmora.
2.dan 18.10.14. Milano
Dolazak u Milano u jutarnjim satima. Po dolasku u Milano fakultativan odlazak do stadionaGiuseppe Meazza i obilazak stadiona i muzeja San Siro. Nakon razgledanja (oko 12h) polazak ka hotelu. Smeštaj u hotel. Oko 15h odlazak do centra grada metroom i razgledanje grada: Piazza Duomo, Duomo, galerija Vitorio Emanuele , zamak Sforca, La Scala, Pallazzo Reale, bazilika Santa Maria delle Grazia, Bazilika Sant Ambrogio, Bazilika San Lorenzo Maggiore, galerija Brera, park Sempione, park Forlanini… Slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan 19.10.14. Milano – Beograd 
Doručak. Posle doručka napuštanje hotela. Slobodno vreme. U 12h odlazak na utakmicu INTER – NAPOLI. Posle utakmice polazak za Beograd. Vožnja preko Venecije, Ljubljane i Zagreba.
4.dan 20.10.14. Beograd
Dolazak u Beograd u jutarnjim satima. (Planirano vreme dolaska je oko 10.00h )

  • Prevoz na naznačenoj relaciji visokopodnim autobusom turističke klase sa svim sadržajima (klima, video i audio uređaji )
  • Smeštaj u dvokrevetnim  sobama, u hotelu B&B Sesto Milan 3* (www.hotelbb.it)  u Milanu na bazi 1 noćenja sa doručkom (švedski sto). Hotel je van centra grada ali ima dobru saobraćajnu povezanost sa centrom grada. (hotel je 400 m udaljen od metro stanice “Sesto Mareli” – crvena linija, dvanaest metro stanica od piazze Duomo)
  • Organizaciju putovanja i pratioca grupe
  • Panoramsko razgledanje grada  

  • Obavezna gradska taksa 2 eura dnevno po osobi za hotele 3* -plaća se na vodiču u busu
  • Fakultativnu posetu stadionu Giuseppe Meazza i obilazak stadiona i muzeja San Siro – 15 eur po osobi. Neophodan minimum za realizaciju izleta je 20 platežnih putnika.
  • KARTU ZA FUDBALSKU UTAKMICU INTER – NAPOLI. 
   Karta II prsten crveni deo (zapadna tribina)– 50 € po osobi 
   Karta II prsten zeleni deo (severna tribina)– 30 € po osobi
   U slučaju da je zbog utakmice nemoguće prići stadionu autobusom ili da se utakmica pomera na 18.10.2014., putnici će zajedno sa pratiocem otići lokalnim prevozom do stadiona i od stadiona do hotela.  Iz istog razloga program putovanja kao i povratak iz Milana onda može biti izmenjen.
  • Putno zdravstveno osiguranje
  • Individualne troškove
  • Ostale nepomenute usluge

 • Uslovi plaćanja:
  – gotovinski – uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
   čekovima građana na rate bez kamate 

  Važne napomene:
  – Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
  – – Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (najam, noćenje sa doručkom, polupansion ili all inclusive) samo – Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. – Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora i ino-pratnera. Eventualne naknadne promene koje nisu poznate organizatoru ne mogu biti relevantne. Kvantitet i izbor hrane zavise od kategorije odabranog hotela. 
  – Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
  – Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
  – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
  –  Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
  – Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa opštim uslovima putovanja.
  Minimalni broj putnika za realizaciju ovog programa je 40.