Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
BEČIĆI
Nalaze se 2 km južno od Budve, gde je smešten hotelski kompleks koga čine brojni hoteli visoke kategorije. Plaža duga 2 km davne 1935.godine dobila je zlatnu medalju kao najlepša plaža u Evropi. Sa 220 sunčanih dana u godini i blagom mediteranskom klimom, pruža idealne uslove za odmor.
 
Hotel IBEROSTAR BELLEVUE **** Bečići
Lokacija: Nalazi se na samoj plaži.
Usluga: AI – All inclusive ( doručak/ručak/večera – švedski sto )
Konzumiranje hrane u Snack bar-u od 12-16 h ( salate, pice, hamburgeri…), a kolači od 16.30-17.30 h. Domaća točena alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i čaj se mogu konzumirati od 10-23 h u barovima predviđenim za AI uslugu. Animacija, korišćenje sportskih terena, bazena, ležaljki, suncobrana (ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju) i teniski tereni od 10-15 h su uključeni u cenu.
Smeštaj: 578 soba, dvokrevetne i family sobe. Svaka soba ima kupatilo, fen, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu) klimu i balkon.
Sadržaj: Hotel se sastoji iz tri zgrade, poseduje lobi sa recepcijom i sef boksovima, internet kutak, igraonicu za decu, restoran, piano i lobby bar, bar na terasi, bazenu i plaži, snack bar, otvoren bazen na terasi sa suncobranima i ležaljkama, wellness centar, unutrašnji bazen, đakuzi, masaže, kozmetički salon, solarijum, sopstvenu plažu i parking.

SPECIJALNA WELLNESS PONUDA
Ponuda važi 24/03 – 30/04/2015
35€ po osobi i danu

 Cena uključuje:
Smeštaj u dvokrevetnoj sobi;
– All inclusive usluga;
– Bazen, jacuzzi, sauna i teretana;
– Parking gratis;
– Kasni check-out do 16 h;

Popust:  Deca od 2-15 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 12€ dnevno.
Doplata za 1/1 sobu 40% na cenu ½ sobu.
Kraći boravak od 7 noći, uvećanje 30%.

INDIVIDUALNI PROGRAM PUTOVANJA:

NAPOMENA : boravak  na bazi  izabranog broja noći  sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila

  1. Dan Dolazak u hotel posle 14h. Smeštaj u hotel u određeni tip sobe prema uplaćenoj rezervaciji.
  2. – predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme  

Poslednji dan    Doručak. Napuštanje hotelskih soba do 16:00 h.

Prevoz nije uračunat u cenu ali postoji mogućnost organizovanja

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu BANCA INTESA BEOGRAD banke na dan uplate.
– gotovinski – uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana   pre polaska
čekovima građana na rate do kraja godine
 
VAŽNE NAPOMENE:
– Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
– Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na sajtu agencije  
– Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
– Organizator putovanja je osiguran Polisom osiguranja odgovornosti prema putnicima broj 6-50288 na iznos 1.172.740,14 RSD kao i Polisom potraživanja za slučaj insolventnosti broj 13-50288 na iznos 9.381.920,00 RSD osiguravača Uniqa Osiguranje.
– Organizator putovanja  ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
– Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.