Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!

PROGRAM PUTOVANJA
1.dan – subota / 14.02.2015.:   BEOGRAD – NOVI SAD –VILANJ – PEČUJ (dnevna vožnja)
Polazak iz Beograda (sa dogovorenog mesta) u 06,30, iz Novog Sada (kod lokomotive) u 07,30 h. Dnevna vožnja preko Sombora  prema graničnom prelazu Bački Breg sa pauzama radi odmora. Vožnja kroz Mađarsku. Dolazak u Vilanj – jedno od najpoznatijih mađarskih vinskih sela. Obilazak „vinske ulice“. Prilika da se u svakom od podruma degustiraju i po želji kupe dobra vina.  Nastavak vožnje. Dolazak u Pečuj. Smeštaj u hotel. Razgledanje centra grada: Sečenji trg, gradska i županijska palata, katedrala, pozorište, Kraljeva ulica… Fakultativno obilazak muzeja Žolnai. Slobodno vreme za individualni obilazak. Noćenje.
2.dan – nedelja / 15.02.2015.:   PEČUJ – BUDIMPEŠTA
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Budimpeštu. Dolazak u glavni grad Mađarske. Panoramsko razgledanje grada sa obilaskom Trga heroja, Bazilike Av. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Svetog Gerleta,, Citadele,budimske tvrđave, milenijumskog spomenika, Matijine crkve, ulice Vaci. Slobodno vreme. Smeštaj u hotelu. Fakultativna večera u mađarskoj čardi Borkatakomba koja je uređena u u tradicionalnom mađarskom stilu. Noćenje.
3. dan – ponedeljak / 16.02.2015.:  BUDIMPEŠTA – EGER – BUDIMPEŠTA  
Doručak. Posle doručka polazak na celodnevni izlet u Eger – najslavniji grad mađarske istorije. Razgledanje tvrđave, Dobo trga, minolitske i pravoslavne crkve. Odlazak do vinske doline poznate po nazivu „dolina lepih žena“. To je kompleks podzemnih laguma u kome turisti mogu da probaju na desetine različitih vrsta vina od kojih je najpoznatije „Egri bikaver“. Povratak za Budimpeštu. Uveče fakultativno krstarenje Dunavom i razgledanje Budimpešte sa reke. Noćenje.
4. dan – utorak / 17.02.2015.:  BUDIMPEŠTA – SENTANDREJA – BEOGRAD (dnevna vožnja)
Doručak. Polazak iz hotela. Odlazak za Sentandreju. Razgledanje centra, obilazak muzeja SPC, Saborne i Blagoveštenjske crkve, Trga cara Lazara… Fakultativni obilazak Muzeja marcipana i mogućnost organizovanja ručka u mađarskom nacionalnom restoranu. Polazak za Srbiju sa pauzom u velikom megamarketu TESCO – prilika za malo kupovine. Vožnja prema granici. Granične formalnosti i ulazak u Srbiju. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.
CENA  ARANŽMANA: 119 €
(u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Komercijalne banke na dan uplate)
CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  prevoz turističkim autobusom (sa klima-uređajem i video-opremom
  smeštaj u Pečuju (1 noćenje sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 3* u  1/2 sobama
  smeštaj u Budimpešti (2 noćenja sa doručkom – švedski sto) u hotelu sa 3 * u 1/2 sobama
  sva razgledanja po programu sa uključenim ulaznicama u muzej Srpske pravoslavne crkve
  usluge vodiča/pratioca na putu i troškove organizacije putovanja
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 
  individualne troškove putnika
  ulaznice u muzej Žolnai (Pečuj) – 6 € i Muzej marcipana – 2 € (Sentandreja) (prijava u agenciji)
  fakultativni izleti:
  – večera u mađarskoj čardi – 25 €
  –  krstarenje Dunavom – 15 €
  –  ručak u mađarskom nacionalnom restoranu u Sentandreji – 15 €  
  međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
      –  za lica starosti od 3 meseca  do 17 godina – 230,00 din
–  za lica starosti od 18 do 70 godina – 460,00 din
–  za lica starosti od 71 do 83 godina – 875,00 din
DOPLATE:    
doplata za jednokrevetnu sobu je 45 € za 3 noćenja
 
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: 
plaćanje u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate po prodajnom kursu za devize Komercijalne banke. Prilikom prijave uplaćuje se 30% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Redosled prijavljivanja opredeljuje raspored sedenja u autobusu.
aranžman može biti plaćen i uplatom na račun agencije.
agencija može odobriti i odloženo plaćanje aranžmana posle datuma početka aranžmana uz obavezu deponovanja čekova sa signiranim datumima dospeća i po posebnom dogovoru.
cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promenama