Letovanje 2019: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

POLASCI: 18.08 – 21.08.2017. / 15.09 – 18.09.2017. / 10.11 – 13.11.2017.

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan BEOGRAD–DRVENGRAD–VIŠEGRAD (ANDRIĆGRAD)– TREBINJE

Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 05:30 časova. Polazak autobusa u 06:00 časova. Vožnja prema Mokroj Gori. Po dolasku kraće slobodno vreme za odmor u Drvengradu, sagrađenog po ideji režisera Emira Kusturice. Nastavak puta prema Višegradu. Po dolasku odlazak do starog mosta, čuvene „Ćuprije na Drini“, spomenik Ive Andriću i Andrićgrada, koji je izgradio Emir Kusturica uz podršku Vlade Republike Srpske u čast jedinog našeg nobelovca. Kraće slobodno vreme za odmor. Nastavak putovanja za Trebinje. Smeštaj u hotelu. Noćenje.

2.dan TREBINJE–DUBROVNIK–TREBINJE

Doručak. Odlazak do hercegovačke Gračanice, manastir Tvrdoš iz XVI veka, u kome je sahranjen Jovan Dučić. Povratak u grad. Obilazak Arslanagića mosta iz XVI veka, šetnja ulicama starog grada Trebišnjici, Sat kula, gradske zidine, Trg Pesnika, spomenik Dučiću… Polazak na fakultativni izlet za Dubrovnik. Po dolasku razgledanje „Bisera Jadrana“: palata Sponza, Orlandov spomenik, srednjevekovna tvrđava Lovrenac, šetnja Stradunom… Mogućnost fakultativnog obilaska starih zidina. Slobodno vreme. Povratak u Trebinje. Noćenje.

3.dan TREBINJE–MOSTAR–SARAJEVO

Doručak. Polazak za Mostar. Po dolasku obilazak grada: Stari most, kula Kelebija, kula Herceguša, Sahat kula, Kriva ćuprija, jednog od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda iz 1558. godine, Kujundžiluk – staromostarska čaršija koja se nalazi na levoj strani reke Neretve sa svojim radionicama i suvenirnicama. Nastavak puta ka Sarajevu. Po dolasku smeštaj u hotelu. Noćenje.

4.dan SARAJEVO – BEOGRAD

Odlazak do starog dela grada: Saraj, Vjećnica, Inatkuća, Latinska ćuprija – mesto na kom je 1914. godine Gavrilo Princip izvršio atentat na princa Franca Ferdinanda. Odlazak do glavne pešačke zone gde se nalaze katedrala i srpska Saborna crkva, Gazi Husref begova džamija iz XVI veka, odlazak do baščaršije, Morića Han, kazandžiluka… Slobodno vreme… Polazak za Beograd oko 15:00 sati. Dolazak u Beograd u večernjim satima.  Kraj programa.

Cena aranžmana po osobi: 95€
Doplata za 1/1 – 30€

 

U cenu aranžmana je uračunato:
Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji, 
smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelima 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Trebinju i na bazi 1 noćenja sa doručkom u Sarajevu, doručak – buffet (samoposluživanje), razgledanje prema programu, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

U cenu putovanja nisu uračunate fakultativne posete:
Fakultativni izlet za Dubrovnik 20 evra po osobi, ulaznica za Drvengrad 250.00, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u program, međunarodno putno osiguranje, boravišna taksa i osiguranje u hotelu 3* u Sarajevu – 1,28€ po osobi (plaća se na licu mesta).

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
– gotovinski – avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

– čekovima građana do 6 mesečnih rata.

Organizator putovanja: BELVI TRAVEL, Licenca OTP – 25/2016
Ovlašćeni agent: Turistička agencija AMORE.