Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

Segedin – četvrti grad po veličini  u Mađarskoj. Odlično je pozicioniran i lako dostupan, nalazi se na autoputu za Budimpeštu i Beč. Za turističke obilaske su značajni: istorijski deo grada, najveći park divljih životinja u Mađarskoj, najveći zatvoreni vodeni centar u centralnoj Evropi, Arkad šoping centar sa 130 prodavnica, muzej Paprike i Pick salame, park kulturnog nasleđa Mađarske, filmski festival pod otvorenim nebom, termalni izvori… 

Aquapolis – Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi očekuje svoje goste tokom cele godine. Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, na oko 15 minuta vožnje auto-putem. Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 u okviru koga će svaki uzrast naći odgovarajući vid odmora i uživanja. Najatraktivniji delovi ovog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272 metara, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame, na 70 m2, majke mogu bezbrižno da nahrane i uspavaju svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru.

U okviru aquapolis-a izgrađena je i tiha relaksaciona zona, takozvani tihi wellness (Usluge u pomenutoj zoni mogu koristiti samo lica iznad 16 godina starosti). Usluge u tihom wellnessu su bazeni za uživanje, džakuzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske kabine sa parom, kabine sa aromama i spolja saune-brvnare.

HOTEL NOVOTEL – cene važe u periodu ( 04.01. – 26.12.2016. )

TIP SOBE

1 noć

2 noći

3 noći

1/1

45

60*

90

105*

129

144*

1/2

28

43*

55

70*

79

94*

3.odrasla osoba

20

35*

40

55*

60

75*

Cene iz tabele su po osobi u evrima. Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.
Cene sa * su sa uklju
čenom ulaznicom u Aquapolis (jedna ulaznica za ceo period boravka po odrasloj osobi)
NAPOMENA: Cene ne važe u periodu Prvomajskih i Uskršnjih praznika, kao i zvaničnih praznika u Mađarskoj.


 

Hotel Novotel http://www.novotel.com/gb/hotel-2996-novotel-szeged/index.shtml#
Nalazi se u centru Segedina, na obali reke Tise. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijske sale, parking, wellness centar sa saunama i đakuzi. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), fen, TV, mini bar, WI-FI i klima uređaj.

 • CENA OBUHVATA :
  Noćenje sa doručkom (doručak-švedski sto)

  Cene sa zvezdicom su na bazi noćenja sa doručkom sa uključenim Aquapolisom ( uključuje jednu ulaznicu po odrasloj osobi za ceo period boravka ; za decu 0-4 godine je besplatno)
  Boravišnu taksu

 

CENA NE OBUHVATA :
Prevoz

Medjunarodno zdravstveno osiguranje

POPUSTI :
Deca do 16 godina u sobi sa dvoje odraslih – BESPLATNO

DOPLATE :
Doplata za polupansion – 15€ po osobi za odrasle, 10€ za decu do 12 godina

 • NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u 4 jednake mesečne rate čekovima građana (uz doplatu od 1.5% po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

  NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

  Rezervacija hotela se vrše po uplaćenoj rezervaciji. Konačna potvrda se dobija do 48 sati po uplati. Ukoliko rezervacija ne bude potvrđena od strane hotela, celokupan iznos akontacije se vraća.

  U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji.

  Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata

  Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja

  U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom kao klasičan krevet

  Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta

  Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj…)