Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

Ramada resort-Aquaworld je na putu da postane jedna od glavnih turističkih destinacija kako u Mađarskoj, tako i širom sveta zbog odlične lokacije i usluga koje pruža. Ovaj jedinstveni kompleks zadovoljiće sve potrebe i ispuniće sve želje potencijalnih posetioca. Nalazi se u severnom delu Budimpešte, u neposrednoj blizini mosta Međeri.

Aquaworld – Poseduje jedan od najvećih unutrašnjih tematskih vodenih parkova u Evropi. Tokom čitave godine posetiocima svih uzrasta nudi nezaboravnu zabavu. Ima direktan pristup hotelu Ramada Resort Budapest 4*superior. Sadrži: 11 tobogana sa ukupnom dužinom od 1 km, kulu sa skakaonicom koja je visoka 3 metra, planinsku reku, bazen sa talasima, bazen za surfovanje, đakuzi bazene…Zatvoreni bazeni ovog kompleksa su povezani sa otvorenim bazenom koji se greje. Ovaj akva park gigantskih razmera ima i veliki prostor namenjen najmlađima. Ovaj “dečiji” prostor ima bazene različite dubine, dečije tobogane i pogodan je za sve vrste rođendana i proslava. U letnjom periodu, na raspolaganju je još više bazena, igrališta i kućica za igranje namenjenih samo za decu. Ovaj kompleks pored pomenutih sadrži restoran, bar, “Svet sauna”(koji može da primi oko 200 ljudi i odslikava pravu orijentalnu atmosferu) u kome se mogu naći finske, kristalne, ruske, infra i bio saune.

http://www.ramadaresortbudapest.hu/en

MINIMUM BORAVKA – 2 NOĆI

Sezona A

Sezona B

Sezona C

Sezona S

1/1 SOBA

165

119

139

185

STANDARDNA 1/2 SOBA

205

159

179

245

JUNIOR SUITE – single use

205

155

175

225

JUNIOR SUITE – double use

239

195

215

279

SUITE – double use

275

229

249

315

PREDSEDNIČKI APARTMAN

335

289

309

365

PORODIČNE SOBE ZA MINIMUM 4 OSOBE

319

275

295

359

APARTMAN SA DVE PROSTORIJE ZA MINIMUM DVE OSOBE

265

219

239

305

APARTMAN SA TRI PROSTORIJE ZA MINIMUM ČETIRI OSOBE

355

305

325

395

POMOĆNI LEŽAJ ZA DETE DO 7 GOD.

0

0

0

0

POMOĆNI LEŽAJ ZA DETE OD 7 DO 14 GOD.

35

35

35

35

POMOĆNI LEŽAJ ZA 3. ODRASLU OSOBU

58

58

58

58

DOPLATA ZA POGLED NA BUDIMSKA BRDA /
PO SOBI DNEVNO

12

12

12

12

GARAŽA / DNEVNO

8

8

8

8

KUĆNI LJUBIMCI / DNEVNO

17

17

17

17

Cene su po sobi dnevno na bazi polupansiona u evrima. Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate.

NAPOMENA: PRILIKOM DOLASKA U HOTEL, NA RECEPCIJI SE OSTAVLJA DEPOZIT OD 50 € PO SOBI PO NOĆI

*SEZONA A – od 01.01.2016-10.01.2016.; od 26.06-28.08.2016; od 22.12.2016-31.12.2016.

**SEZONA B – od 10.01.2016-25.03.2016..; od 06.11.2016-22.12.2016.

*** SEZONA C – od 29.03.2016-26.06.2016. ; od 28.08.2016-06.11.2016.

**** SEZONA S – od 05.08.2016-07.08.2016. (Formula 1); od 31.12.2016-01.01.2017.

 

 • PAKET UKLJUČUJE:

  • Polupansion
  • Neograničen ulaz u Aquaworld (izuzev ulaza u “Svet sauna”)
  • Neograničeno korišćenje Oriental Spa, wellness i fitnes centra (relaksacijski bazen, otvoreni bazen koji se greje, saune, parno kupatilo, fitnes studio)
  • Parking ukoliko dolaze svojim prevozom
  • Bade mantil
  • WI-FI internet
  • Lokalne takse

   

  DOPLATE:

  • Doček Nove godine (Novogodišnja večera, šampanjac, pool party, Jazz koncert u Loby baru…) – 130 € za odrasle i 90€ za decu od 7 do 14 godina (ova doplata je obavezna)
 • Ramada Resort Budapest 4* superior – www.ramadaresortbudapest.hu

  Ovaj odličan wellness hotel ima glavnu i apartmansku zgradu koje su povezane hodnikom. U glavnoj zgradi se nalaze standardne sobe, junior suites, suites i predsednički apartmani. U apartmanskoj zgradi se nalaze apartmani sa dve i tri prostorije. Hotel poseduje ogroman konferencijski centar koji može da primi skoro 1000 ljudi, Oriental Spa & Fitnes centar (ima zatvoreni bazen, otvoreni bazen koji se greje, saune, parna kupatila, tursko kupatilo i dr.), centar koji je pogodan za razne zabavne aktivnosti, parking koji ima više od 1000 mesta i jedan od najvećih unutrašnjih tematskih parkova u Evropi. Sadrži i više restorana, nekoliko kafe barova, TV salu, teniske terene, terene za odbojku, skvoš, frizerski salon i dr.

  Standardne sobe – Sve standardne sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Sve imaju pogled ili na park ili na Budimska brda. Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i pomoćni ležaj ali samo za decu do 7 godina.

  Junior Suite – Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Ove sobe su po strukturi slične standardnim sobama samo što su veće.

  Poseduju: kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

  Suite – Sve sobe se nalaze u glavnoj zgradi. Ove sobe su veće od junior suita.

  Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina soba ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

  Predsednički apartman – Svi predsednički apartmani se nalaze u glavnoj zgradi.

  Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), toalet, klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef, ogrtač za kupanje, aparat za kafu i čaj i balkon. Ovi apartmani su prikladni samo za dve osobe (ne postoji mogućnost pomoćnog ležaja).

  Porodične sobe – Sve sobe se nalaze u glavnoj sobi. Po strukturi su slične apartmanima sa tri prostorije.

  Poseduju: 2 standardne 1/2 sobe koje povezuju vrata. Pored četiri standardna ležaja, ove sobe mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna za maksimum dvoje dece do 7 godina.

  Apartmani sa dve prostorije – Svi apartmani sa dve prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi.

  Poseduju: dnevnu i spavaću sobu, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored dva standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za jednu odraslu osobu ili za maksimum dvoje dece.

  Apartmani sa tri prostorije – Svi apartmani sa tri prostorije se nalaze u apartmanskoj zgradi.

  Poseduju: dnevnu i dve spavaće sobe, kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV, radio, besplatan WI-FI internet, telefon, mini bar, fen, sef i ogrtač za kupanje. Većina apartmana ima balkon. Pored četiri standardna ležaja, ovi apartmani mogu da imaju i sofu na razvlačenje koja je prikladna ili za maksimum dve odrasle osobe ili za maksimum dvoje dece.

 • Uslovi i način plaćanja:
  Cena putovanja iskazana je u evrima, a plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti, po prodajnom kursu za efektivu banke INTESA.

  1. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja

  2. 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana najkasnije do 15.04.2016. (uz doplatu od 1.5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo)

  Važne napomene:
  – Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno u cenu.
  – Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, deca do 2 godine nemaju pomoćni ležaj, imaju ishranu u hotelu.
  – Predviđen ulazak u hotelske sobe je posle 14 h prvog dana a napuštanje soba poslednjeg dana do 12h. Hotelske usluge utvrdjene programom pružaju se od trenutka ulaska u hotel do momenta napuštanja hotela-soba, prema hotelskim pravilima. Svako korišćenje soba i usluga u hotelu nakon toga iziskuje dodatna plaćanja koja se vrše direktno na recepciji hotela.
  – Cenovnik je rađen po lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela i sastavni je deo programa putovanja.
  – Raspodela soba u hotelu vrši se na recepciji po dolasku u hotel. Pomoćni ležajevi u gotovo svim hotelima su na rasklapanje, manjih dimenzija (fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom), što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Postoji mogućnost da neki od sadržaja u hotelu nije trenutno u funkciji usled objektivnih okolnosti, na šta organizator ne može imati uticaja.
  – Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (zakašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobračaju, štrajkovi i slično).
  – Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
  – Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
  – Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja EU, zemalja u tranzitu ili u van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
  – Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje, u skladu sa Opštim uslovima putovanja.
  – Organizator zadržava pravo da u slučaju da nedovoljno prijavljenih putnika spoji grupu sa drugom agencijom .