Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

Pariz – poznat kao “grad svetlosti”, jedan je od najpoznatijih turističkih centara Evrope, ali i u svetu. Grad ljubavi i romantike, grad umetnika, burnog noćnog života, visoke mode i izuzetne kuhinje nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Popnite se na vrh Ajfelove kule ili zvonik katedrale Notre Dame de Paris odakle je provirivao Kvazimodo; prošetajte najpoznatijom avenijom Evrope – Jelisejskim poljima i obližnjim ulicama koje odišu luksuzom i otmenošću; provozajte se brodićem po Seni i mahnite Kipu slobode; ili se pak nasmešite Mona Lisi u muzeju Luvr, nezaobilaznoj atrakciji za milione posetilaca iz celog sveta. Versaj , veličanstveni dvorac Luja XIV, čuven po svojoj lepoti I događajima koji su se tu odigrali I njenu Galeriju ogledala nikako ne propustite. I da, pokušajte da se ne izgubite šetajući takozvanim “zelenim tepihom” dvorskog parka, razgledajući sve fontane I skulpture napravljene u slavu i veličanje Lujeve vladavine.

 

 • 1.dan  BEOGRAD – PARIZ
  Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA“ u 05.00h. Poletanje aviona za Pariz u  06.40h – let JU310. Dolazak u Pariz u 09.15h. Transfer  sa PANORAMSKIM RAZGLEDANJEM GRADA (minimum 15 osoba). Transfer do hotela, smeštaj u hotelu. Noćenje.
  2. dan  PARIZ
  Doručak, sastanak sa vodičem, slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak (uz autobuski prevoz) u VERSAJ.Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije. Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali Sene, koja je 1791 pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu. Povratak u hotel. Noćenje.
  3. dan PARIZ
  Doručak, fakultativni odlazak (autobusom) u DIZNILEND,  najveći zabavni park u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama. Povratak u večernjim satima. Noćenje.
  4.dan  PARIZ – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje soba i odlazak (fakultativno) NA PEŠAČKU TURU sa vodičem. Obilazimo najstarije delove Pariza, MONTMARTRE sa crkvom Sacre Coeur, najposečenija tačka Pariza, dominira gradom svojom lepotom, belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i trg Tertr najromantičniji trg ovog grada, poslednja vetrenjača Pariza – legendarni Moulin Rouge. Zatim odlazak metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza – Luksemburški park, Panteon, Sorbonu, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dam. Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17.00h, polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU315. Dolazak u Beograd 22.55h. (Kraj programa).


 • CENA ARANŽMANA PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM, IZRAŽENA U EUR:

  hotel / kategorija / sobe

  Termin: 27.10 – 30.10.2016.
  4 dana / 3 noćenja

     

  GRAND HOTEL DU HAVRE 3*

  1/2 soba

  3.ležaj / 4.ležaj

  1/1 soba

  dete 2-12g

  standardna soba
  479
  459 – 449
  679
  2 odrasle osobe + 1 dete do 12 god.
  479
  329
  2 odrasle osobe + 2dece do 12 god.
  479

  399 – 399

  BEST WESTERN RONCERAY 3*

  1/2 soba

  3.ležaj / 4.ležaj

  1/1 soba

  dete 2-12g

  standardna soba
  559
  529 – 499

  MAYFAIR 4*

  1/2 soba

  3.ležaj / 4.ležaj

  1/1 soba

  dete 2-11g

  classic soba
  649
  911
  superior soba
  699
  trokrevetna soba – deluxe + pomoćni ležaj
  689
  689
  family soba
  619
  619 – 619
  U CENU PUTOVANJA JE URAČUNATO:
  povratna avionska karta na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air SERBIA
  smestaj u izabranom tipu sobe na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – buffet servis (samoposluživanje) u izabranom hotelu
  transfer aerodrom-hotel-aerodrom u Parizu
  troškove organizacije i pripreme aranžmana.
   
  U CENU PUTOVANJA NIJE URAČUNATO:
  aerodromske takse (podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave u iznosu od oko 120€)
  boravišna taksa po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji, u  hotelu DU HAVRE i BW RONCERAY – 1,65 eur, u hotelu MAYFAIR  – 2,48 eur
  međunarodno zdravstveno osiguranje
  fakultativni izlete, individualni troškovi.

 • FAKULTATIVNI IZLETI – CENE:

  Versaj dvorac – 85€ odrasli / 45€ deca do 15g. (ulaznica, autobuski prevoz i vodič), minimum 15 prijavljenih
  Muzej Luvr – 45€ odrasli / 20€ deca do 15g. (ulaznica i vodič), minimum 15 prijavljenih
  Diznilend – 95€ odrasli / 75€ deca od 3-11g. (ulaznica, autobuski prevoz), minimum 15 prijavljenih
  Krstarenje brodom po Seni – 15€ odrasli / 10€ deca do 12g. (ulaznica).
  Panoramsko razgledanje grada – 30€ odrasli / 15€ deca 5-12g. (autobuski prevoz i vodič), minimum 15 prijavljenih.
  Pešačka tura – 35€ odrasli / 5€ deca 5-12g. (obilazak peške uz korišćenje metroa i vodič), minimum 5 prijavljenih

  NAPOMENA: Dani obilaska Luvra, Versaja, Diznilenda, krstarenja po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od grupne rezrevacije.

   

  OPIS HOTELA:

  GRAND HOTEL DU HAVRE 3* Lokacija: 18, Rue d’Amsterdam, 75009 Paris  http://www.havrehotel.com

  Hotel idealno lociran i poseduje 81 soba, svaka soba ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatilo, fen, neke sobe su klimatizovane. Idealan položaj, na samo 100m od robnih kuca Printemps i Galeries Lafayette, 250m od Opere Garnier, 400m od največeg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak , sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998. Doručak je buffet servis (samposluživanje), ali bez suhomesnatih proizvoda. 

  BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3*                Lokacija: 10,boulevard Montmartre, 75009 Paris. http://www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr

  Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku, sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre, blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps, a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka soba poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo, fen, restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je buffet servis (samposluživanje)

  Hotel MAYFAIR Paris 4 *  Lokacija : 3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS  http://www.hotelmayfairparis.com

  Hotel sa izvanrednom lokacijom, nalazi se  u elitnom delu Pariza na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane, a sa druge do muzeja Luvr. Hotel poseduje restoran za služenje doručka, bar, recepciju, sefove ba recepciji, room servis,  40 soba (single, classic, superior, de luxe, family room) i 7 junior suite, a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon. Doručak je buffet servis (samposluživanje).

   

  Cena aranžmana je izražena u EUR. Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 10 dana pre polaska na putovanje – gotovinski, čekovima građana.

   

  Organizator putovanja je BELVI TRAVEL, Beograd, Kosovska 17. Licenca: OTP – 25/2016
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.