Letovanje 2019: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

Cenovnik Turska 2014

Alanja, Incekum, na svojoj plaži 5km od Avsallara, 28km od centra Alanje 108km od centra Antalije, 98km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004 godine i ima 358 soba raspoređenih u 12 blokova (232 standardne, 36 porodičnih, 42 konektovane sobe i 1 soba za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran, 4 bara (Pool, Snack, Beach i Lobby), diskoteku.
Za decu tu je mini klub, igralište, animacije.
 
Plaža
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke i dušeci se ne plaćaju.
 
Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćne užine, kafa, kolači i topli napici od 17 do 18h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 24h.
Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, flaširana pića, sva pića od 24 do 10h, sokovi od svežeg voća, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.
 
Standardna soba
Balkon, sef,mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, telefon u sobi i kupatilu, kupatilo sa tušem, fen, laminat ili keramički pod.
Plaća se: room service.
 
Spa i Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: Piling, masaže, terapije.
 
Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar,tenis,stoni tenis uz depozit, odbojka na plaži, pikado, košarka, dnevne i večernje animacije i programi, wi-fi.
Plaća se: Osvetljenje teniskog terena, sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igrice, video igrice, diskoteka i ostalo van koncepta.
 
Ostali sadržaji
Lekar, fotograf, frizer, servis za pranje i peglanje veša, parking, rent-a-car, prodavnice.