Letovanje 2017: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!

Putovanja  2017 – Španija – Barselona

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat ostavio Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia. Sa Plaza Katalunje zaputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.

Paket aranzman/avionski prevoz i smestaj

Termin putovanja

Hotel

4 dana/3 noćenja

5 dana/4 noćenja

Svakodnevni polasci tokom cele godine

NH Cornella 3*

od 340 €

od 395 €

Fira Congres 4*

od 309 €

od 374 €

NH Porta Barcelona 3*

od 289 €

od 329 €

Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu ProCredit banke na dan uplate. Cene iz tabele su u evrima, po osobi.

 

 • 1.dan BEOGRAD – RIM – BARSELONADolazak na aerodrom “Nikola Tesla” dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let sa presedanjem. Po sletanju u Barselonu, individualan transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.
  2. – 3. / 4.dan BARSELONA  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili obilazak nekih od znamenitosti grada. Noćenje.
  3./4./5.dan BARSELONA – RIM – BEOGRAD  Doručak. Napuštanje hotela. Individualan transfer na aerodrom. Čekiranje za let sa presedanjem za Beograd..(Kraj usluga)
  • Povratni avionski prevoz na relaciji sa presedanjem u nekom od gradova Evrope
  • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi 2/3/4 noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u standardnim dvokrevetnim sobama
  • Troškove organizacije putovanja
  • troškove avionskih taksi – 183 € (avionske takse se plaćaju u agenciji prilikom rezervacije i i podložne su promenama)
  • Individualan transfer aerodrom-hotel-aerodrom
  • individualno zdravstveno osiguranje
 • NAPOMENA ZA TRANSFER:
  1. U agenciji je moguće rezervisati privatni transfer aerodrom-hotel-aerodrom prilikom rezervacije. Cena povratnog transfera – 110 € po osobi.
  2. Cena autobuske karte od aerodroma do centra grada – oko 6 € po osobi po pravcu.
   
  NAPOMENA:
  • Cena je rađena na bazi osnovne tarife avio prevoznika, ukoliko nema mesta na pomenutoj tarifi, moguće je putovati uz doplatu po ceni sledece raspoložive tarife.
  • Za program putovanja pod posebnim uslovima, a vezano za prodaju promotivnih tarifa avio karata kod avio kompanije, primenjuju se posebni uslovi otkazivanja, odnosno karta kupljena po promotivnoj tarifi ne može se zameniti niti refundirati, kao ni iznos aerodromski taksi. Rok za izdavanje karte je 24h od trenutka rezervacije!
   
  DOPLATA ZA 1/1 SOBU: na upit
   
  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA :
  1. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% najkasnije 10 dana pre putovanja
  2. 50% prilikom rezervacije, a ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (uz doplatu od 1,5 % po mesecu, na deo koji se plaća odloženo) najkasnije do:
  Za polaske od 01.02. do 01.04…………………………najkasnije do 15.06.2017.
  Za polaske od 01.04. do 01.06……………….………..najkasnije do 15.08.2017.
  Za polaske od 01.06. do 01.10…………………………najkasnije do 15.12.2017
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP br.61/2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.

Smeštaj u Barseloni