Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 14 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Antalija, Lara/Kundu, na svojoj plaži, 17 km od Lare, 25 km od centra Antalije, 20 km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Topkapi Palace je deo luksuznog lanca hotela World of Wonders i kopija je istoimene palate u Istanbulu. Izgrađen je 1999. godine, renoviran 2009. Prostire se na 85.000 m2. Hotel ima glavni restoran, 5 A la carte restorana, 10 barova, diskoteku. Pušenje je zabranjeno u zatvorenim i polu-zatvorenim prostorima hotela.

Za decu tu je mini klub, igralište. Čuvanje dece se naplaćuje. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, aqua park sa 5 tobogana, centralni otvoreni bazen, bazen sa talasima, Asude Relax bazen, zatvoreni bazen sa jacuzzijem, bazen za decu sa aqua parkom, džoging, biciklizam, fitness centar, aerobik, step, strečing, gimnastika u vodi, 9 teniskih terena, oprema za tenis, časovi tenisa (30-minutni grupni), skvoš, basket, odbojka na plaži, mini fudbal, jedrenje (uz licencu), katamaran (uz licencu), surf (uz licencu), kanu, streljaštvo, pikado, dnevne i večernje animacije, karaoke, muzički program, diskoteka, wireless internet u lobiju.
Plaća se: SPA, šok-tuš, tretmani nege lica i tela, hidromasaže, masaže, tenis u večernjim satima, oprema za tenis, časovi tenisa, basket i mini fudbal uveče, motorizovani sportovi na vodi, škola jedrenja, škola ronjenja, kuglanje (3 staze), Pay TV, internet café, playstation i ostalo van koncepta. Zatim, lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala, sale za sastanke, faks.

Smeštaj
Hotel ima 908 soba. Standardne sobe sadrže balkon, sef (ne plaća se), mini bar (ne plaća se), satelitsku TV sa muzičkim kanalima, direktan telefon, kupatilo sa kadom, fen, tepih. Plaća se internet u sobi i room service.

CHECK IN 14h
CHECK OUT 12h

Plaža
Hotel ima svoju 200 m dugu peščanu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. Plaćaju se paviljoni na plaži.

Hrana i piće
All inclusive koncept ukključuje: Švedski sto u glavnom restoranu:

– doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa, baby meni, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, turske palačinke, čaj, kafa, kolači, sladoled u razno doba dana u raznim restoranima i barovima, 3 A la carte restorana (turski, italijanski i mediteranski uz rezervaciju), razne užine, grickalice, topli napici, grill, turske palačinke u razno doba dana na raznim mestima u resortu.
Plaćaju se: A la carte restorani (obavezna rezervacija dan ranije, dress code), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća, energetska pića i ostalo van koncepta.

www.wowhotels.com