Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2015 – Grčka – Neos Marmaras

Vila Vula se nalazi na odličnom mestu,u centru letovališta,na jednom od najlepših trgova u Neos Marmarasu. Od gradske plaže je udaljena oko 400 m. Zgrada nema lift. Objekat je popularan medju mladima. Sve smeštajne jedinice poseduju TWC, kuhinju (osnovno posuđe, frižider, rešo),klima uredjaj ( koriscenje ukljuceno u cenu ),besplatan WiFi,LCD TV,terasu. Dvokrevetni studiji su sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja , a trokrevetni studiji sa francuskim i klasičnim ležajem. Posteljina se menja na svakih 5 dana, a gosti sami održavaju higijenu tokom boravka. Vila nema sopstveni parking.

 

PROGRAM PUTOVANJA

  • 1. Dan: Beograd  – Sastanak i polazak grupe u popodnevnim casovima. Nocna vožnja autoputem Beograd-Niš (usputne pauze radi prikljucenja putnika), preko granicnih prelaza Preševo i Evzoni. Dolazak u Neos Marmaras u podnevnim satima. Smeštaj u programom predvidene objekte. Usluga po programu. Nocenje.
  • 2-11. Dan: Neos Marmaras – Slobodni dani za individualna razgledanja i boravak u smeštajnim objektima na bazi 10 nocenja.
  • 12. Dan:  Napuštanje objekta do 09:00h. Slobodno vreme do polaska za Srbiju u popodnevnim casovima.
  • 13. Dan: Beograd – Dolazak na mesto polaska u ranim prepodnevnim casovima.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2 i 1/3 studiu

usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka, troškove organizacije i vođstvo puta.
Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Beograd–Neos Marmaras–Beograd

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, individualne troškove.

Putno zdravstveno osiguranje 

POPUSTI I DOPLATE:
Dete do 2 godine – gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu,

dete od 2-8 godina u zajedničkom ležaju plaća iznos od 45 eur i troškove osiguranja i ima svoje mesto u autobusu.
Doplata za 1/1 – 70 % od cene aranžmana

SOPSTVENI PREVOZ:
Cena aranžmana za sopstveni prevoz se umanjuje za 30 eur po osobi. Osim za smene koje su oznacene sa * gde se i u slucaju sopstvenog prevoza placa puna cena aranzmana.

Korisnici aranžmana sa sopstvenim prevozom su u obavezi da urade individualnu polisu osiguranja

OSTALE INFORMACIJE:

U sobe se ulazi prvog dana boravka u 14h, a sobe se napustaju poslednjeg dana boravka do 9h. Putnici ulaze u očišćen, spremljen studio ili apartman, ali su u obavezi da u toku svog boravka vode računa o higijeni istog. Molimo Vas da se odmah obratite našem predstavniku ili osobi u hotelu, ukoliko primetite nedostatke i eventualna oštećenja u sobama. Peškiri, posteljina i higijenski pribor nisu sastavni deo sobe na svim destinacijama. Mere kreveta u Grčkoj se razlikuju od našeg standarda. Grčki standard za normalan krevet je 75-90 cm širine, a francuski ležaj je od 110-160 cm širine.  

CENA PREVOZA(po osobi u eurima): za stranke koje zele samo uslugu prevoza na relaciji Beograd – Neos Marmaras – Beograd za odrasle 60€, deca do 12 god. 45€. 

NAČINI PLAĆANJA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Uni Credit na dan uplate.

UPLATA U CELOSTI: prilikom sklapanja ugovora akontacija 40%, preostali iznos u ratama (kako odgovara korisniku usluga) najkasnije 20 dana pre početka letovanja.

UPLATA NA RATE: prilikom sklapanja ugovora akontacija 40%, preostali iznos u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15. 11. 2015. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 10 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju seČEKOVI GRAĐANA (datumirani na 01. ili 15. u mesecu).Preostali iznos duga koji se naplaćuje putem čeka izražava se u Eurima i obračunava po prodajnom kursu EUR-a za efektivu na dan izdavanja čeka, uz uvećanje 2% mesečno na ime agencijskih troškova.

ADMINISTRATIVNA ZABRANA: Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani (formular korisniku izdaje Organizator). Rate dospevaju do 20-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.11.2015.godine. Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane izražava se u Eurima i obračunava po prodajnom kursu EUR-a za efektivu na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani, uz uvećanje 2% mesečno. Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.
Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre datuma polaska.
U slučaju promena na monetarnom tržištu, kao i promene u cenama prevoznika agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana i usluga.
Jednom uplaćeni dinarski iznos ne podleže promeni usled promene kursa.
Organizator ne snosi odgovornost za eventualno drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije organizatora putovanja licenca  OTP 26/2012 od 17.04.2012.