Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje  2018 – Grčka – Afitos

Vila Vrahos se nalazi na najboljem položaju u Afitosu, sa izvanrednim pogledom na Toroneos zaliv. Svi studiji imaju pogled na more. Udaljen je od plaže oko 4 minuta hoda.
Kuća raspolaže sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (drugi sprat). Svi su klimatizovani i imaju kupatilo i kuhinjski deo, TV, balkon sa pogledom na more.
Petokrevetni duplex se sastoji od dve sobe, u jednoj se nalaze tri singl ležaja, u drugoj francuski ležaj, kuhinjskog dela, kupatila i balkona koji ima pogled na more ali je, po našem mišljenju, mali.

Klima je uključena u cenu smeštaja.

 • CENA OBUHVATA:
  Najam studija ili apartmana, za boravak 11 dana (10 noći), 
  Troškove organizacije putovanja,
  Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana.
  CENA NE OBUHVATA:
  prevoz autobusom turističke klase  (visokopodni ili dabldeker, klima, audio, video opremljenost, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i sl. tokom putovanja, WC – čije korišćenje nije omogućeno)
  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
  Individualne troškove i usluge koje nisu predviđene programom i
  Troškove fakultativnih izleta.

  USLOVI PLAĆANJA: Cene su date u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke PIRAEUS BANKA za efektivu, na dan uplate.
  NAČIN PLAĆANJA: Plaćanje se vrši gotovinom, čekovima građana ili uplatom na tekući račun agencije, na sledeće načine:
  Uplata u celosti prilikom rezervacije:
  –  za uplatu do 01.04.2017.popusti u tabeli sa cenama naznačeni su i iznosi popusta.
  Uplata do polaska – 30% prilikom rezervacije, ostatak u ratama, tako da ceo iznos bude isplaćen do 10 dana pre polaska na putovanje. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu  preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predviđenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.

  Uplata u ratama čekovima građana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2017. – za rate koje dolaze na naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana, kao garancija plaćanja.
  Administrativna zabrana – 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, tako da zadnja rata bude naplaćena do 15.11.2017 Organizator putovanja zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

  Autobuski prevoz iz Beograda u 17:45h , dan ranije u odnosu na datum u tabeli.
  Cena povratne karte za odrasle je 65€, za decu do 12 god. 55€.