Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

U mirnom delu Parge na oko 600m od plaže Piso Krioneri i na 10-ak minuta od centra mesta smeštena je vila Oliva. Okružena lepo uređenim vrtom, sa bazenom i ležaljkama, restoranom, sneck barom internet kafeom pruža sav komfor potreban za odmor. Vila poseduje dvokrevetne , dvokrevetne sa pomoćnim trećim ležajem (fotelja na razvlaćenje) i trokrevetne sobe. Studiji su smešteni na prvom i drugom spratu vile i poseduje čajnu kuhinju, TWC, AC (doplaćuje se), SAT TV, terasu. U prizemlju vile smeštena je recepcija, sef, a takođe raspolaže i igralištem za najmlađe kao i parkingom.

Cene su izražene u eurima po osobi na bazi 10 noćenja sa autobuskim prevozom
Termin označava datum polaska iz Beograda.

LEGENDA:
-1/2 i 1/3 studio – smeštajna jedinica u vili, bez predsoblja, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), kreveti, orman, zasebno kupatilo i terasa.
-1/2+1 studio – smeštajna jedinica u vili, bez predsoblja, u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju standardnih ležajeva), dva kreveta i jedan kanabe na razvlačenje, orman, zasebno kupatilo i terasa .