Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje 2016 – Grčka – Paralia

Vila se nalazi na  dva-tri minuta od plaže i centra Paralije

 

 • 1.DAN Planirano vreme polaska je dan ranije u odnosu na datum iz tabele, u 18.30h sa O.T.C Buvljak ul.Jurija Gagarina Novi Beograd sastanak grupe je u 18:00h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim pauzama za osveženje.

  2.DAN Dolazak u mesto odredišta, u Paraliju oko 09.30h, u Olympic Beach oko 09.45h, u Leptokariju oko 10.30h. Ulazak u sobe/apartmane posle 15.00h. Odstupanja od predviđenog vremena dolaska su moguća usled granične propusne moći .

  2.-11.DAN Boravak u izabranom smeštaju i destinaciji.

  12.DAN Napuštanje apartmana/studija je u 09.00h poslednjeg dana boravka. O vremenu povratka iz Leptokarije, Olympic Beach, Paralije putnike će obavestiti prestavnik agencije.

  13.DAN Dolazak na mesto polaska.

 • USLOVI PLAĆANJA
  Način plaćanja: U dinarima po prodajnom kursu Komercijalne banke a.d. Beograd za efektivu na dan uplate.
  1. Uplata u celosti :
  15% popusta na cenu smeštaja – odnosi se na Tabelu I.
  Po cenama iz Tabele II – FAMILY PAKET – cene su obračunate sa maksimalnim popustima – neto cene.
  2.Uplata do polaska:
  Uplata avansa u iznosu od 30% prilikom rezervacije, ostatak minimum 15 dana pre početka korišćenja aranžmana uz popust od 7% – odnosi se na Tabelu I.
  3.Uplata na više rata:
  Uplata akontacije u iznosu od 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 10.12.2016. godine – odnosi se na Tabelu I.
  Garancija za plaćanje rata koje dospevaju za naplatu nakon iskorišćenog aranžmana su čekovi građana, koje je potrebno deponovati organizatoru putovanja 7 dana pre početka putovanja. Rate dospevaju svakog 10.-og u mesecu. Mesečna rata se obračunava u EUR, pomnožena sa prodajnim kursom EUR za efektivu Komercijalne banke a.d. Beograd, na dan realizacije.
  Za plaćanje adminstrativnom zabranom na zaradu iznos mesečne rate se obračunava po prodajnom kursu EUR za efektivu Komercijalne banke a.d. Beograd, na dan realizacije. Formulare organizatora putovanja i prethodno dostavljenu potvrdu o stalnom zaposlenju i visinu primanja korisnik usluga dužan je da overi kod svog poslodavca. Organizator zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica, odnosno poslodavaca za plaćanja putem administrativne zabrane.
  4.Kreditom banke,
  Napomena: Putnik se može opredeliti samo za 1 od navedenih načina plaćanja i  ne može ga menjati. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena na nenaplaćeni deo aranžmana. Za uplaćeni deo aranžmana, cena ostaje nepromenjena.
  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije ’Atlas T.T.T.’ doo Aranđelovac, licenca OTP 162/2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu posrednika.