Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanja 2015 – Grčka – 2015

Lokacija: Kuća novije gradnje, nalazi se u novijem delu letovališta Nei Pori, u blizini samog centra, 70m od prelepe duge peščane plaže. Vila Katerina je B kategorije, nema peškire i nema mogućnost sopstvenog parkinga (parking je na ulici ispred vile). Za goste je na usluzi besplatan wi-fi internet.
Porodični popust: u vili Katerina je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku.
Studio 02: Sadrži sobu sa jednim francuskim (širokim) krevetom ili 2 standardna i kuhinjski deo (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima, kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03:  Sadrži sobu sa jednim francuskim (širokim) ležajem ili 2 standardna i sa jednim standardnim krevetom i kuhinjski deo (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima, kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 04: Sadrži sobu sa jednim francuskim (širokim) ležajem i sa 2 standardna i kuhinjski deo (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), TV, klima, kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Apartman 05: Sadrži jednu sobu sa dva standardna ležaja i drugu sobu sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardnim ležajem i odvojenu kuhinju sa elementima (frižider,sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator, posuđe za odgovarajući broj osoba), 2 TV-a, klima, kupatilo. Terasa sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje, 5€ dnevno, plaćanje na recepciji.