Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: KUĆA SA DVORIŠTEM
Rezerviši!

Letovanje 2018 – Grčka – Hanioti

Smeštena u mirnom delu Haniotija, vila okružena prostranim vrtom u bujnom zelenilu, idealan je izbor za porodice sa decom. Vila blizu plaže koja nema ležaljke i suncobrane, udaljena nepunih stotinak metara od nje, a od centra Haniotija nešto manje od 600 metara.

Struktura: Apartmani 3+1 se nalaze u prizemlju (A5), na I i na II spratu. Studiji 2+2 se nalaze u prizemlju (B5), na I i na II spratu.

Opis: Skromnije opremljeni Apartmani 3+1, poseduju kupatilo sa WC-om, kuhinju opremljenu osnovnim kuhinjskim potrepštinama i trpezarijskim stolom i dva ležaja od kojih je jedan mobilan, odvojenom spavaćom sobom sa bračnim krevetom i velikom terasom, okrenutom ka moru. Studiji 2+2 poseduju dva klasična spojena ležaja ili bračni ležaj i krevet na sprat, tako da su veoma pogodni za porodice sa dvoje dece. Na spratne krevete mogu se smestiti i odrasle osobe gracilnije građe. Svi apartmani i studiji poseduju mali TV i klima uređaj.
Posteljina i po jedan peškir su sastavni deo svake smeštajne jedinice i menjaju se jednom u toku boravka gostiju. Ova vila blizu plaže koja nema ležaljke i suncobrane, već ih gosti obezbeđuju sami, preporuka je za sve one koji žele prirodnu plažu kao i mirno okruženje u bujnom zelenilu.

Dodatni sadržaji: Parkiranje je u ulici ispred vile. Vila poseduje besplatan Wi-Fi, ali ograničenog protoka (kada je više korisnika priključeno postoji funkcionalni problem). Agencija ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.

Klima uređaj: uključen u cenu.

SPECIJALNI POPUSTI ZA UPLATE U CELOSTI – PRILIKOM REZERVACIJE
Do 01.05.2018. – POPUST 5 %
POPUSTI NE VAŽE ZA PRVE I POSLEDNJE SMENE OZNAČENE *
 •  

  Cene izražene u eurima se plaćaju isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu, na dan uplate,  poslovne banke Organizatora putovanja.

  Sopstveni prevoz: Cena aranžmana u tabelama data je po smeštajnoj jedinici bez prevoza, što znači da je to konačna cena, bez ikakvih doplata.
  Uslovi za decu: dete 0 – 2 godina može koristiti zajednički ležaj, besplatno.
  Jednokrevetna soba: Kada jedna osoba boravi u dvokrevetnom studiju ima popust 20%.

  Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.

   

  AUTOBUSKI PREVOZ
  Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume početaka smena.
  Polazak iz letovališta je poslednjeg dana smene. 
  Prevoz se obavlja kvalitetnim visokopodnim ili spratnim autobusima, klimatizovanim i sa pratećom audio-video opremom, tako da garantuje isti kvalitet svakog sedišta.

  Raspored sedenja, osim u izuzetnim slučajevima, određuje se prema redosledu prijava.
  Cena prevoza se ne menja u slučaju povezivanja dve i više smena. Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 € po osobi (moguće je samo prilikom sklapanja ugovora).
  Količina prtljaga limitirana je na dva komada prtljaga standardne veličine, po osobi.
  Autobus po dolasku u letovalište staje kod smeštajnih objekata što je bliže moguće.  Povratak je poslednjeg dana smene, po grčkom vremenu.
  Vreme polaska autobusa iz Beograda, kod Buvlje pijace je 18.30h.
  Cena povratne karte na relaciji Beograd-Halkidiki-Beograd za odrasle je 60€, za decu do 12 godina 45€.
 • Spajanje smena: U slučaju spajanja smena, cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 €, izuzev prve i poslednje smene.
  Uslovi za decu:
  dete 0-2 godina – besplatno (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
  dete 0-12 godina ima popust 30% (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe) od cene paketa, ima svoj ležaj i sedište u autobusu;
  Jednokrevetna soba: Iznosi +70% na cenu ugovorenog aranžmana.

 • 1. GOTOVINSKA UPLATA
  Akontacija 30% prilikom prijave i sklapanja Ugovora o Putovanju, a ostatak najkasnije 20 dana pre početka putovanja.
  2. UPLATA NA RATE
  Akontacija 30% prilikom sklapanja Ugovora o Putovanju,   ostatak – 20 dana pre početka putovanja deponuju se čekovi građana (bez uvećanja) sa datumima dospeća 01. ili 15.-tog u mesecu – poslednja rata 15.12.2018.

  Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja licenca OTP br. 207/2010.
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu ovlašćenog posrednika – subagenta.

 • HANIOTI-2[1]