Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Letovanje  2019 – Grčka – Olympic beach

Vila Harisis se nalazi u mirnoj ulici Olympic Beach-a, u centru, udaljena od duge peščane plaže samo 100 m. Smeštena u prijatanom ambijentu, mirnog i modernog dela Olympic Beach-a, okružena je samoposlugama i restoranima. Vila je moderno građena i odlično je zvučno i termički izolovana. Vila poseduje roof garden (vrt na krovu zgrade) sa jacuzzi-jem, suncobranima, ležaljkama i garniturama za sedenje.
Porodični popust:  u vili Harisis je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku.
Studio 02: sadrži prostranu sobu sa francuskim (širokim) ležajem ili sa dva standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinjski deo sa elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: sadrži prostranu sobu sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe  je kuhinjski deo sa  elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima je uključena u cenu.

http://www.harisis.com