Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

OVO PUTOVANJE NIJE AKTIVNO

Letovanje  2015 – Grčka – Leptokaria

Lokacija: Vila je smeštana u centralnoj ulici koja vodi prema dugoj peščanoj plaži, od koje je udaljena samo 70m. Smeštena je u prijatanom ambijentu, okružena brojnim marketima, tavernama i mestima za zabavu. Vila poseduje wi-fi internet. Vila nema peškire.
Porodični popust: u vili Danos je obezbeđen besplatan boravak za decu do 18g. Detalji su naznačeni u cenovniku.
Studio 02: sadrži spavaću sobu sa francuskim (širokim) ležajem, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 03: sadrži spavaću sobu sa francuskim (širokim) ležajem i jednim standardnim ležajem, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Studio 04: sadrži spavaću sobu sa dva francuska (široka) ležaja ili jedan francuski (široki) ležaj + 2 standardna ležaja, u okviru sobe je kuhinja sa kuhinjskim elementima (frižider, sudopera, rešo sa dve ringle, aspirator i posuđe za odgovarajući broj osoba), klima, wi-fi internet, TV, kupatilo, prostrani balkon sa garniturom za sedenje i obedovanje.
Klima se doplaćuje – 5€ dnevno, plaćanje na recepciji. Wi-Fi internet je uključen u cenu.