Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: 2 deteta do 12 g. GRATIS
Rezerviši!

CENOVNIK TURSKA 2016

Lara – Antalija, na sopstvenoj plaži 12 km od centra Antalije 10 km od Antalijskog aerodroma

Sadržaj
Glavni restoran (Parkflora), 3 A la carte restorana (Hasir, Sapore, Çapari), Stela i Solaris Snack restorani, turski šator, Midnight Snack, poslastièarnica i 6 barova (Cordelia Lobby, Armonia Pool, Solaris Pool, Vitamin, Queens Bowling i Submarine Disco).

Za decu tu je Santa Maria mini klub, igralište, zatvoreni  i otvoreni bazen, dečiji bife.
Čuvanje dece se dodatno naplaćuje.
Ne plaća se: tursko kupatilo (Hamam), sauna, jacuzzi i parno kupatilo, unutrašnji bazen, veliki otvoreni bazen (4300 m2), poluolimpijski bazen i olimpijski bazen po standardima svetske olimpijske federacije, akva park sa toboganima, fitness centar, stoni  tenis, pikado, step aerobik, aerobik, gimnastika, streèing, gimnastika u vodi, košarka, odbojka, odbojka na plaži, tenis preko dana (4 terena), streljaštvo, nemotorizovani vodeni sportovi, animacije i programi, diskoteka, večernji programi, živa muzika.
Plaća se: skvoš i oprema, tenis u večernjim satima i oprema, kuglanje (4 staze), bilijar, elektronski pikado, stoni fudbal, kompjuterske igrice, motorizovani vodeni sportovi, surf i katamaran (uz licencu), masaže, piling, tretmani nege lica i tela, doktor, šoping centar, pranje veša i hemijsko čišćenje, internet kafe, wireless internet, rent-a-car, 3 sale za konferenciju, parking.

Plaža
Hotel je na svojoj 165 m dugoj privatnoj peskovitoj plaži na kojoj se nalazi bar. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne naplaćuju (za peškire se ostavlja depozit 10 eur).

Hrana i piće
Ultra all inclusive koncept uključuje:

Švedski sto u glavnom restoranu (Parkflora)
– doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, dijetalni meni i meni za dijabetičare, poslastičarnica od 16 h do 24 h, lubenice na plaži, voćni bar, pecivo i ravioli u turskom šatoru, kebap i pica u Solaris baru od 12:30 h fo 14:30 h, razne užine i sladoled na različitim lokacijama u odreðenom delu dana, Submarine diskoteka od 23 h do 03 h, lokalna i bezalkoholna pića.
Posebno se plaća: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od sveže ceðenog voća, A la carte restorani uz rezervaciju (10 eur po osobi). Armonia Pool Bar, Stella Beach Bar i Otag Tent rade samo tokom leta.

Smeštaj
Hotel je izgraðen 2003. godine. Prostire se na 95 hektara. Glavna zgrada ima 9 spratova i oblik broda, dok je u bašti anex zgrada sa porodiènim sobama i 5 vila sa ukupno 10 soba. Hotel raspolaže kapacitetom od 589 soba – 1272 kreveta (523 standardne od èega 7 za osobe sa posebnim potrebama, 30 porodiènih u aneks zgradi, 30 apartmana i 1 predsednièki apartman). Sobe u aneksu nisu tako luksuzno opremljene kao u glavnoj zgradi.

Sobe su opremljene: tepihom, direktnom telefonskom linijom u sobi i kupatilu, kadom, fenom, satelitskom TV, mini barom (dopunjava se dnevno), klimom i sefom. Sve sobe imaju balkon ili terasu.
CHECK IN 14:00
CHECK OUT 12:00

www.titanic.com.tr