Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

Cenovnik Turska 2015

Side, Kumköy, na svojoj plaži 4km od Sidea, 7km od Manavgata 70km od centra Antalije, 64km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1999 a renoviran je 2011, i ukupno ima 404 sobe (367 standardnih soba, 35 porodičnih i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama).
Hotel ima glavni restoran, 2 à la carte restorana (otomanski i italijanski) i  4 bara (Lobby, Pool, Snack i Beach), Snack street.
Za decu tu je mini klub, dečiji bazen, igralište.
Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri se ne plaćaju pored bazena, a na plaži se plaćaju ležaljke.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevne i noćne užine, čaj, kafa i kolači popodne, Snack street od 1230 do 14h, turske palačinke, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: Sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani uz rezervaciju i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Klima, balkon, direktan telefon u sobi i kupatilu, mini bar (voda), satelitska TV sa muzičkim kanalima, sef, tuš, fen.Porodične sobe imaju odvojenu spavaću sobu.
Plaća se: Sef.

SPA & Wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaćaju se: Masaže, piling.

Sport i zabava
2 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa toboganima, odbojka na plaži, stoni tenis,fitness centar, aerobik, gimnastika, streljaštvo, boćanje, pikado, wireless internet uLobby-ju, dnevne i večernje animacije i programi.
Plaća se: Motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu.

Ostali sadržaji
Lekar, rent-a-car, frizer, servis za pranje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, parking, sale za sastanke.

www.corollahotel.com