Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!


Cenovnik Turska 2016

Antalija, Konyaaltı, na gradskoj plaži Konyaaltı 2km od šoping centra Migros 4km od centra Antalije, 20km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1995. godine, renoviran 2011. Zauzima prostor od 7.179m2. Ima 240 soba.

Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana, barove (LobbyPoolBeachDisco i Vitamin), diskoteku.
Plaća se: Čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoj deo na gradskoj plaži Konyaaltı koja ima Plavu zastavicu. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju a za peškire se ostavlja depozit.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina i supa. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: À la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od sveže ceđenog voća, energetska pića i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Balkon, tepih, centralna klima, kupatilo sa kadom, direktan telefon u kupatilu i sobi, fen, mini bar, sef, satelitska TV sa muzičkim kanalima.

Plaća se: Room servis.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness:  Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaćaju se: Masaže, piling, SPA i tretmani nege lica i tela, hidromasaža, solarijum, jacuzzi kapsula.
Sport i zabava:  Dva otvorena bazena, Aqua park sa dva tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen, vaterpolo, gimnastika u vodi, pikado, diskoteka, dve tv sobe, živa muzika, teniski teren, fitness centar, igralište za decu.
Plaćaju se: Pića u diskoteci, internet café, soba za igru, tenis uveče, oprema za tenis, bilijar, igraonica, elektronski pikado, svi vodeni sportovi i ostalo van koncepta.
Ostali sadržaji:  Lekar, frizer, servis za pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, 5 sala za sastanke, faks, rent-a-car.

www.sealifehotel.com