Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 10 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Antalija, Lara, na svojoj plaži 17km od centra Antalije, 15km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel je deo lanca Stone Group Hotels. Otvoren je aprila 2011. godine. Zauzima prostor od 53.000m2. Ima 606 soba, 1.160 kreveta (461 superior, 56 porodičnih, 47 dupleks soba, 24Deluks apartmana, 8 apartmana, 2 tripleks apartmana, 2 kraljevska apartmana i 6 soba za osobe sa posebnim potrebama). Sobe imaju pogled na more ili baštu.

Hotel ima 3 glavna restorana (Palace MainBambino KidsTurquoise Snack), Palace Bistro i poslastičarnicu, Food Corners, Turski šator, 5 à la carte restorana (italijanski, dalekoistočni, grill, plodovi mora i meksički), 10 barova (Pera LobbyPiano LobbyPoolPierTerrace,TurquoiseAmphiOxygen DiscoBowling Bar i Café Turk).
Za decu tu su mini klub, mini disko, igralište, luna park i tobogani.
Plaća se: Čuvanje dece (uz prethodnu rezervaciju).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju (za peškire za plažu se ostavlja depozit).

Hrana i piće
Švedski sto u glavnim restoranima: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina (restoran Bistro), dijetalni i dečiji bife, užine na plaži, korpa sa voćem u sobi na dolasku, jednom u toku boravka à la carte restoran uz rezervaciju, poslastičarnica i sladoled servis na otvorenom u određeno doba dana, turske palačinke u turskom šatoru i razni fast food-ovi uFood Corner-ima u različitim periodima u toku dana. U konceptu su i lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, šampanjac, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani, Teppenyaki menuAlkohol se ne služi mlađima od 18 godina i vidno pripitim gostima. Pušenje je zabranjeno u sobama i zatvorenim prostorima.

Superior soba
Balkon, tepih, pisaći sto, mini bar (dopunjava se dnevno), set za čaj i kafu, tuš-kada, direktan telefon u sobi i kupatilu, fen, satelitska TV i radio, internet, centralna klima. Dupleks soba ima dva sprata, jednu spavaću sobu sa francuskim a drugu sa dva obična kreveta i bez vrata između. Porodična soba se sastoji od dve spavaće sobe (francuski krevet u jednoj i dva obična u drugoj) i ima vrata između soba. Sef se ne plaća.
Plaća se: Room service, bademantil i papuče na zahtev.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness:  Tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi i parno kupatilo.

Plaćaju se: Masaže, piling, tretmani nege lica i tela, Relax roomVitamin bar
Sport i zabava:  Otvoren bazen, bazen sa toboganima, dečiji bazen i dečiji bazen sa toboganima, zatvoreni bazen, aqua park (5 tobogana za odrasle i 3 za decu), zabavni park, fitness centar, pikado, step aerobik, aerobik, gimnastika, strečing, gimnastika u vodi, boćanje, odbojka na plaži, tenis preko dana (uz rezervaciju), oprema za tenis, stoni tenis, vaterpolo, animacije i programi, diskoteka, večernji programi, živa muzika, wireless internet u sobi i lobby-ju.
Plaća se: Tenis u večernjim satima i oprema za tenis (uz rezervaciju), časovi tenisa, svi sportovi na vodi, kuglanje, bilijar, internet café, kompjuterske igrice.
Ostali sadržaji: Lekar, frizer, šoping centar, pranje veša i hemijsko čišćenje, business centar, fotograf, rent-a-car, sale za konferencije, sastanke i bankete.

www.royalholidaypalace.com