Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 28 Apr 2015 - 02 May 2015
Lokacija: RAS AL KHAIMAH
Cena: ekskluzivno AI - 779€
Rezerviši!

Rixos Bab Al Bahr je kombinacija modernog luksuza i tradicionalnog arapskog gostoprimstva. Smešten na netaknutoj plaži Al Marjan ostrva, u Ras Al Khaimah emiratu udaljenom samo 45 minuta vožnje od Dubai Internacionalnog aerodroma. Ekstravagantno udoban boravak u ovom luksuznom hotelu u Ras Al Khaimah-u uključuje neograničenu ponudu hrane i pića iz 14 različitih restorana, rekreativne i zabavne aktivnosti, spa i wellness programe u kombinaciji sa zabavom i besprekornom uslugom samo za cenjene goste resorta.

Hotel takođe nudi sportove na vodi za potpuni doživljaj. Rixos Bab Al Bahr nudi svojim gostima 655 ekskluzivnih i prostranih soba i apartmana. Sobe i apartmani poseduju brzi internet i moderan enterijer sa tradicionalnim turskim umetničkim delima suptilno utkanim u dekoraciju. Sa privatnog balkona ili prozora svoje sobe uživajte u pogledu na Arapski zaliv ili zlatno jutarnje sunce. Deluxe sobe su od 32-37 metara kvadratnih , a Premium sobe 43-47 metara kvadratnih. Sobe imaju Led TV, telefon sa direktnom linijom, elektronski sef, fen za kosu, ogledalo za šminkanje/brijanje, aparat za čaj i kafu, mini bar, bežični internet pristup. Hotel poseduje 14 različitih restorana i barova i nudi pravo kulinarsko putovanje od Egejsko mediteranskog ukusa do Azije, Bliskog Istoka, Južne Amerike i Italije sa svojim autentičnim kuhinjama. Raznovrsnost hrane i pića je upotpunjen sa zabavom i živim nastupima koji su jedinstveni za ovo letovalište u UA E. Od restorana u hotelskoj ponudi nalaze se Fish Bone, Lalezar, Meat Point, Seven Heights, Lolivo,Aja, Toast and Burger.


– Fish Bone- restoran idealan za uživanje u morskim plodovima u večernjim časovima. Vreme rada restorana 18:30-23:00.
– Lalezar-restoran nudi jedinstvenu i autentičnu tursku kuhinju koja ce probuditi Vaša čula. Vreme rada restorana 18:30-23:00.
– Meat Point-klasičan juznoamerički restoran idealan za porodične večere. Vreme rada restorana 18:30-23:00.
– Seven Heights-moderno dekorisan internacionalni restoran zadovoljiće svačije apetite sa širokim spektrom jela koje nudi.
– Lolivo-klasičan italijanski restoran u kome možete uživati u pastama, salatama, picama i brojnim drugim italijanskim specijalitetima.
– Aja- Azijski restoran za ljubitelje kineske, japanske i tajlandske kuhinje.
– Toast Burger- idealan za okrepljivanje sendvičima, tostovima i drugim laganijim obrocima.

Od barova u ponudi hotela su Aisha, Mojito, Cigar Bar, Sea and See i Cupn Go.

Za zabavu u noćnim satima tu je hotelski klub Inferno. Hotel Rixos Vam nudi brojne mogućnosti za zabavu u slobodno vreme. Zabavni trg je mesto sa živim nastupima i brojnim predstavama, koje se održavaju svakodnevno. Sportske aktivnosti su brojne i raznovrsne, od terapijskih vežbi, joge, do intenzvinih kardio programa. U sklopu hotela se nalaze tereni za fudbal, košarku, tenis, odbojku na pesku i boćanje.

www.rixos.com/en/rixos-bab-al-bahr-hotel

PROGRAM PUTOVANJA UAE – specijalna ponuda – prvomajski polasci

Pogledajte OVDE šta obuhvata All inclusive u Rixos bab al bahr hotelu.