Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Rezerviši!

CENOVNIK TURSKA 2015

Hotel se nalazi u Sideu, na 500 m od svoje plaže, 16 km od centra Sidea, 70 km od centra Antalije i 60 km od aerodroma Antalija

Opšti podaci
Hotel se otvara u aprilu 2015 godine. Ima 291 sobu, od čega 188 standardnih, 60 Superior i 43 porodične sobe.
Hotel ima glavni restoran, Lobby bar, italijanski i turski a la carte restoran, poslastičarnicu, snack bar na plaži, noćni klub.
Za decu tu je dečiji meni u glavnom restoranu, mini klub, dečiji bazen, mini bioskop, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju 150 m dugačku peščanu plažu od koje je udaljen 500 metara. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju. Hotel ima organizovan shuttle bus do plaže besplatno.

Hrana i piće
Svi obroci se služe u glavnom restoranu po principu samoposluživanja. Koncept obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, noćne užine. U konceptu je i sladoled od 12:00 do 18:00 u poslastičarnici, a od 15:00 do 17:00 na plaži, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaćaju se: Sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg ceđenog  voća, a la carte restorani uz obaveznu rezervaciju i ostalo van koncepta.

Standardna soba
Sve sobe poseduju: mini bar, LCD TV sa satelitskim kanalima, wi-i internet, telefon, klimu, sef, fen za kosu.Neke sobe imaju francuski balkon.
Standardne i superior sobe su veličine 30m2,dok su porodične 50 m2 i sastavljene su iz dve sobe. Mini bar je besplatan i dopunjuje se svakog dana sokovima i vodom.

Ostali sadržaji
Hotel poseduje: otvoreni i zatvoreni bazen,dečiji bazen, bazen sa dva tobogana, saunu, tursko kupatilo, fitness centar,masaže.

www.ramadaresortside.com/en