Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Cena: dete do 7 g. GRATIS
Rezerviši!

 

Cenovnik Turska 2016

Centar Antalije, na klifu, na samoj obali mora 0,5km od Kaleiçi-ja i Marine, centralnog istorijskog dela Antalije 10km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u srcu Antalije, na par minuta hoda od istorijskog jezgra grada (Kaleiçi) kao i od svih kulturnih i zabavnih sadržaja koje Antalija nudi.
Ima 223 sobe (200 Deluxe soba od 36m2, 8 prodičnih apartmana od 62m2, 14 apartmana od 72m2 i 1 kraljevski apartman od 612m2). Sve sobe imaju pogled na more.
Glavni restoran (Moods Terrace), 2 à la carte restorana (Ristorante VeronaFish-Inn), 3 bara (Lobby, Club Fitness Bar i Indigo Club).
Plaća se: Čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju ponton plažu do koje se dolazi stepeništem niz klif sa terasama za odmor i sunčanje. Ležaljke i dušeci se ne plaćaju. Gostima se preporučuju gradske plaže Lara i Konyaaltı.

Hrana i piće
Švedski sto u glavnom restoranu Moods Terrace: doručak, branč, ručak, večera, ponoćna užina, Drink Service na plaži od 10 do 18h, Snack service Indigo Club od 14 do 17h, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: Doručak na brodu i paviljon posluženje, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća, ostalo van koncepta.

Deluxe soba
Tuš-kada, telefon, fen, ogledalo za šminkanje, satelitska LCD TV i radio, internet, mini bar (dopunjava se dnevno), sef, centralna klima, komplet za čaj i kafu, sto za peglanje, pisaći sto, balkon. Room service od 02 do 07h (ne plaća se).
Plaća se: Room service od 07 do 02h.

Ostali sadržaji
SPA & Wellness:  SPA centar se prostire na 2.700m2. Uređen je po Feng Shui-ju.

Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, soba za odmor.
Plaća se: Centar za negu lepote, masaže, piling, tretmani nege lica i tela.
Sport i zabava:  Unutrašnji bazen od 11 do 23h, dečiji bazen, fitness centar, gimnastika, pilates,wireless internet u sobama i ostalim prostorima u hotelu.
Plaća se: Sve van koncepta.
Ostali sadržaji:  Lekar, pranje veša i hemijsko čišćenje, iznajmljivanje lap top računara, internet kafe, wireless internet, igraonica, rent-a-car, konferencijski centar (do 1.750 mesta).

www.ramadaplazaantalya.com