Letovanje 2023: Grčka, Turska, Italija, Egipat, Emirati, putovanja Evropom, ceo svet!
Putuj - vidi - živi!
Trajanje: 30 Dec 2017 - 03 Jan 2018
Lokacija: OHRID
Cena: 79€ / 159€
Rezerviši!

Ohrid-slider-620x245[1]

 • 1. Dan: Beograd – Ohrid
  Polazak iz Beograda u 05h. Dnevna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora, obavljanja pasoških i carinskih formalnosti. Dolazak u Ohrid u popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel/vilu. Večera (za goste hotela). Noćenje.
  2. Dan: Ohrid – Sv Naum
  Doručak (za goste hotela). Panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada Ohrida poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa vodičem: Arheološki muzej, crkva Sv. Sofija iz XI veka, crkva Sv. Bogorodica Perivlepte (Sv. Kliment), izgrađena 1295. god. na vrhu starog grada, Rimski teatar. Obilazak crkve Sv. Jovana Bogoslova Kanea, jedne od najstarijih crkava u Ohridu. Obilazak stare čaršije i šoping u autentičnim ohridskim dućanima poznatim po izuzetnim filigranskim rukotvorinama i nadaleko čuvenim ohridskim biserima. Fakultativni popodnevni izlet za Sv.Naum, manastir iz X veka. Noćenje. Povratak u smeštaj. Uveče, doček nove godine uz svečanu novogodišnju večeru u hotelu, bogata trpeza sa pićem u neoganičenim količinama, kao i živi veseli muzički program (ulazi u cenu aranžmana za goste hotela, 35€ po osobi za goste vile Ginek). Noćenje.
  3. Dan: Tirana
  Doručak (za goste hotela). Slobodan dan ili fakultativni izlet za Albaniju (25€). Vožnja prema Titani uz kratkotrajna pauzu i obilazak centra Elbasana. Obilazak Tirane: Saborna crkva, Katolička katedrala, Etem begova džamija, Nacionalno-istorijski muzej, Skenderbegov trg… Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Ohrid. Noćenje.
  4. Dan: Ohrid – Skoplje – Beograd
  Odjava iz smeštaja. Putovanje ka Skoplju. Panoramsko razgledanje grada – Skopska tvrđava – kale, crkva Sv.Spasa, Mustafapašina džamija. Nastavak puta za Beograd. Dolazak u Beograd oko ponoći (u zavisnosti od čekanja na graničnom prelazu). Kraj aranžmana.
 • Cena aranžmana aranžmana po osobi:
  Vila Ginek: 79€ (3 noći sa prevozom)
  Hotel Prestol 3*: cena: 159€ (3 polupansiona sa prevozom + svečna novogodišnja večera)

   

  Aranžman obuhvata:
  – Prevoz visokokvalitetnim turističkim autobusom
  – panoramski obilazak Skoplja
  – smeštaj – 3 noćenja – Vila Ginek / 3 polupansiona – Hotel Prestol
  – novogodišnja večera za goste hotela Prestol
  – razgledanje Ohrida
  – transfer vodič
  – troškovi organizacije puta.

   

  Aranžman ne obuhvata:
  – međunarodno grupno putno zdravstveno osiguranje
  – individualni i ekstra troškovi.
  – Fakultativni izlet: Albanija – 25€ ( transfer + Vodič )
  – Novogodišnja večera za goste vile Ginek

 • Opis smeštaja
  Vila Ginek
  Lokacija: Vila Ginek je smeštena na centralnoj lokaciji u Ohridu, na glavnom gradskom trgu. Nalazi se na samo 100 metara od Ohridskog jezera i predstavlja idealno mesto za odlaske na izlete brodom do manastira Svetog Nauma. Sobe: Sve sobe su prostrane i imaju klima-uređaj, deo za sedenje, flat-screen TV sa kablovskim kanalima i sopstveno kupatilo. U vili Ginek je dostupan besplatan bežični internet. Usluga: noćenje. Mogućnost ishrane u obližnjem hotelu „Riviera“ – ca. 3€ obrok. Kapacitet: 8 soba, twc, tv, klima

  Hotel Prestol
  Smešten u Ohridu, hotel Prestol nudi otvoreni bazen, restoran i smeštaj za samostalan boravak. Gostima su na raspolaganju i besplatan bežični internet i parking. Usluga prevoza dostupna je na zahtev i uz doplatu. Sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, klima-uređaj, sef, frižider i mini-bar. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Ostali sadržaji uključuju 24-časovnu recepciju, bar, turistički desk, dečije igralište, vrt i objekte za sastanke. Meniji za posebne režime ishrane i lanč paketi mogu da se pripreme na zahtev. Antički teatar se nalazi na 11 minuta vožnje, a Samuilova tvrđava na 12 minuta vožnje. Aerodrom Ohrid je udaljen 16 km.

   

  Mogući načini plaćanja:
  1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja
  2) 30% prilikom rezervacije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka

   

  Važne i opšte napomene:
  – Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
  – Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
  – Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
  – Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
  – Raspored mesta u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja.

  Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Halo Tours
  Turistička agencija AMORE nastupa u svojstvu ovlašćenog agenta – posrednika.